Mucize Doktor 49.bölüm fragmanı: Kahreden ölüm! Kara haber tez duyuldu: Gözyaşları sel oldu...

Mucize Doktor 48.son bölümde Adil, otizmli adamı kızına yakıştıramadığı için hastaneyi satın alacak kadar korktuğu gerçeğini Vuslat'ın yüzüne tokat gibi çarparak haddini bildirirken, Ali'nin yerleri silmesi bardağı taşıran son damladır. Mucize Doktor son bölümde, Vuslat'ın baskı altında tutması yüzünden Ali, Ezo'nun hastalığını gerekçe gösterip ayrılma kararı almak durumundadır. Mucize Doktor 49.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 12.02.2021 01:03 GÜNCELLEME 12.02.2021 01:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Mucize Doktor son bölümde; Kızını oğlundan uzak tutabilmek adına hastaneyi satın aldığı ve otizmden korktuğu için Ali'ye hayatı zindan ettiğini itiraf ettiği görüntüler kayıt altına alındı. Mucize Doktor 48.son bölümde; Zor duruma düşen Ali'nin arkasında dimdik duran Adil, Vuslat'a hayatı boyuna unutamayacağı ders vererek görüntüleri önce kızına sonrasında ise yönetim kuruluna vereceğine dair tehditte bulundu.

Kuruluş Osman'da keyiflendirici transfer! Bir döndü bir döndü: Hasret nihayet son buluyor...

 

Masumlar Apartmanı 22.bölüm fragmanı girildi mi? Ömrü tükendi mi: Yaşam savaşını kaybedecek mi?

Hastaneye adım atıp yönetimde söz sahibi olmaya başladığı ilk günden itibaren Ali'nin burnundan fitil fitil getiren ve ondan Ezo ile tüm arkadaşlık bağlarını koparmasını istediğine yönelik baskı uygularken, çaresiz kalan Ali'nin hastalığını bahane ederek kendisiyle olan ilişkisini bitirdiği konusunda mektup yazmak mecburiyetinde kalmasının ardından Mucize Doktor 49.bölüm fragmanı bekleniyor. Diğer taraftan Ali, yaşadığı kafa karışıklığıyla beraber Nazlı'ya yönelttiği ''Seviyor musun, sevmiyor musun?'' şeklindeki soru hakkında net bir cevap beklerken Nazlı ise sevdiğini inkar etmese de kendisine ihtiyacı olduğunda hiçbir şey olmamış gibi geri gelemeyeceğini dile getirip tepkisini açıkça ortaya koymasının akabinde Mucize Doktor 49.bölüm fragmanı duyuruldu mu?

Kurtlar Vadisi'nden Kırmızı Oda'ya kasıp kavuracak olay transfer! Duyan kulaklarına inanamadı

MUCİZE DOKTOR 49.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Oyuncu kadrosunda; Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Ezgi Asaroğlu, Reha Özcan ve Merve Bulut gibi isimlerin yer aldığı Mucize Doktor 49.bölüm fragmanı yayına girdi...

MUCİZE DOKTOR 49.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yönetmenlik koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, senaristliğini Onur Koralp ve Pınar Bulut ikilisinin üstlendiği, yapımcılığında ise Faruk Bayhan’ın bulunduğu MF Yapım imzasıyla Fox TV ekranlarında her Perşembe akşamı sürprizlerle dolu sahnelere imza atan Mucize Doktor 49.bölümüyle 11 Şubat Perşembe tarihinde saat 20:00'da izleyici kitlesini ağırlamaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 2
  • Uuu 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın sağlık bakanım sağlımızı düşünüyorsunız ama sadece beden sağlımızı değil akıl sağlığımızıda düşünün eğer bu yıl 2. Dönem bütün üniversitelerin bütün bölümleri yüz yüze eğitime başlasın artık üniversitemi çok özledim... Lütfen bu yazdıklarıma azıcık vicdan duyarsız kalmayalım destek verelim harekete geçelim...
    Cevapla
  • Uuu 3 yıl önce Şikayet Et
    Mucize Doktor hepimize büyük bir ders anlayana İnsanları farklı oldukları için onları dışlamıyalım! "ÖN YARGIYI BIRAK SON YARGIYA BAK!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar