Kuruluş Osman'da umulmadık sürpriz! Hangi ismin transfer edildiğini öğrenice çok şaşıracaksınız

Her geçen hafta başarı çıtasını katlayarak çıkaran ve kemikleşmiş yapıda kitleye sahip Kuruluş Osman'ın yeni transferi çok konuşulacak. Oyuncu kadrosuna zenginlik katmaya ve dinamikliğini yükseltmeye yönelik kararlar alan Kuruluş Osman'a Yıldız Çağrı Atiksoy'un katılması dikkatleri çekti. Reyting fırtınası estiren Kuruluş Osman'da Malhun Hatun karakteriyle kameralar karşısına geçecek Yıldız Çağrı Atiksoy kimdir?

GİRİŞ 13.02.2021 08:13 GÜNCELLEME 13.02.2021 08:13
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Etkileyici savaş sahneleriyle aksiyonu en yükseğe tırmandıran ve oyuncuların göz alıcı performanslarıyla daima takdir toplayan Kuruluş Osman dizisi yeni transferiyle ortalığı kasıp kavurmaya geliyor. Çok kısa bir zaman dilimi içerisinde mühim sükseye erişmesinin yanı sıra kendi gününde en fazla tercih edilen diziler listesinde ilk sıraya oturan Kuruluş Osman'a Yıldız Çağrı Atiksoy da dahil edilecek. Yalnızca ülkemizle sınırlı olmamakla birlikte dünyanın pek çok ülkesinde de ekranın başından bir an dahi ayrılmadan takip edilen ve elde ettiği başarı sayesinde de ödül üstüne ödüle layık görülen Kuruluş Osman dizisine katılan Yıldız Çağrı Atiksoy kimdir?

Kuruluş Osman 46.bölüm fragmanı: 'Ateş olsa cirmi kadar yer yakar!' Vız gelip tırıs gidecek...

KURULUŞ OSMAN'IN YENİ OYUNCUSU YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY KİMDİR?

Kuruluş Osman dizisinde Orhan Gazi'nin annesi ve Osman Gazi'nin eşi Malhun Hatun karakterini üstlenerek seyircisini ağırlayacak Yıldız Çağrı Atiksoy, 1 Nisan 1986 senesinde İzmir'de hayata gözlerini açmıştır. İzmir Ege Sanat Merkezi'nde 2 yıl süresince tiyatro alanında eğitim görmesinin ardından ilerleyen dönemde oyunculuk alanındaki eğitiminini ise Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde sürdürmüştür.

Uyanış Büyük Selçuklu 21.bölüm fragmanı: ''Öyle bir bela saracağım ki, çırpındıkça batacak!''

Tüm bunların yanı sıra Kuruluş Osman dizisiyle ekran serüvenine kaldığı yerden devam edecek olan Yıldız Çağrı Atiksoy; Plato Film, "Sinema Teknik ve Oyunculuk" eğitimini de tamamlamıştır. Kanal D ekranlarında yayına giren ve bir dönemin en çok izlenen dizi projeleri arasında yer alan Öyle Bir Geçer Zaman ki'de oynadığı Berrin Akarsu karakteriyle asıl büyük çıkışını yakalayıp geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanmıştır.

TRT1 ekranlarının sevilen yapımlarından Yedi Güzel Adam'da üstlendiği Zehra karakteriyle tüm dikkatleri üzerinde toplayan Yıldız Çağrı Atiksoy, yine aynı kanalda dizi severlerin huzuruna geçen Şampiyon dizisinin oyuncu kadrosunda yer alarak Suna karakteriyle unutulmaz sahnelere imza atmıştır.

Masumlar Apartmanı 22.bölüm fragmanı Korkulu düşleri gerçeğe mi dönüştü? Acı iliklerine işliyor

Şimdilerde Kuruluş Osman dizisi için sıkı bir hazırlık sürecinden geçen Yıldız Çağrı Atiksoy, Savaşçı dizi projesinde Aslı karakteriyle oyunculuk kariyerinde önemli bir konuma sahip olarak popülaritesini bir hayli artırmıştır.

KURULUŞ OSMAN OYUNCUSU YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY'UN FİLMOGRAFİSİ!

2017 Savaşçı Aslı Özkaynak Televizyon Dizisi
2015 Evli ve Öfkeli Mine Televizyon dizisi
2014-2015 Yedi Güzel Adam Zehra Televizyon dizisi
2013 Görüş Günü Kadınları Gülay Televizyon dizisi
2010 - 2013 Öyle Bir Geçer Zaman ki Berrin Akarsu Taşer Televizyon dizisi
2009 Bahar Dalları Bahar Ziyadegil Televizyon dizisi
2008 Kayıp Prenses Defne Televizyon dizisi
2008 Gazi Leyla/Aslı Televizyon dizisi
2008 Miras İrem Film
2007 Yersiz Yurtsuz Hazal Şanoğulları Televizyon dizisi
2006 Ah İstanbul Ahu Televizyon dizisi
2006 Yağmurdan Sonra Işık Karuzo Televizyon dizisi
2005 Aşk Oyunu Gülşen/Ayşen Televizyon dizisi
2004 Büyük Buluşma 1.Sezon Bölüm Oyuncusu Televizyon dizisi

YORUMLAR 22
  • Arman 3 yıl önce Şikayet Et
    2. sezon başından beri izlemiyorum. senaryo kısır döngü gibi, hep aynı sahneler aynı konu. 1. sezonu da zorla izledim resmen.
    Cevapla
  • yadem 3 yıl önce Şikayet Et
    seyh edebalinin kizini (mal hatun malgun hatun) kısır edip cocuk dogurmaz yaptiniz sonraki padisahlarin buyukanasi olacak başka bi malhun uydurdunuz seyh edebalinin koca malhun hatunu kocasına kuma arayan yaptiniz. utanin. ayip. bu ne terbiyesizlik ve hadsizliktir. tarihimizle ulu sahsiyetlerle dalga geçercesine. rezillikten baska bi sey degil bu dizi.
    Cevapla
  • Lütfi can 3 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir dizi çok beğenerek izliyorum geçmişini bilmeyenler geleceğe ışık tutamaz türk tarihi zaferlerle doludur devamını bekliyorum
    Cevapla
  • Muhammed Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    yapma ya neresi müthiş mesela? Koskoca Osman bey sofiayi 20 bölümde zor öldürdü gladius 80 inci bölümde ölür artik
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Yönetmen seyirci ile resmen dalga geçiyor üç beş kişiyle savaşlar kazanıp kaleler feth ediyor..Bu kadar kısır bir dizi olabilir mi ? El insaf....
    Cevapla
  • Gaziantep27 3 yıl önce Şikayet Et
    ozlem bitiyor diyor.Zaten bu kadin sampiyonda oynuyordu.Sampiyon biteli nekadar oldu.hemen bura geçmiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye iddiası gündem olmuştu: Katar'dan Hamas açıklaması
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak