Kanal7, Ülke Tv ve Haber7'ye Gardaşlık Ödülü!

Hocalı Katliamı'nın yıldönümünde kardeş Azerbaycan'ın önde gelen basın kuruluşlarının yöneticileri, Yeniçağ Medya Grubu Başkanı Agil Alesger ve İnterpress Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Togrul Allahverdili, Kanal7, Ülke Tv ve Haber7.com'a Karabağ Savaşı'nda Azerbaycan'a verdikleri destekten dolayı bir plaket takdim etti.

Kanal7, Ülke Tv ve Haber7'ye Gardaşlık Ödülü!
Kanal7, Ülke Tv ve Haber7'ye Gardaşlık Ödülü!
GİRİŞ 26.02.2021 16:38 GÜNCELLEME 26.02.2021 16:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Azerbaycan Yeniçağ Medya Grubu Başkanı Agil Alesger ve İnterpress Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Togrul Allahverdili, Kanal 7 Medya Gurubu Başkanı Zekeriya Karaman, Ülke Tv Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk ve Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli'yi ziyaret edip, Kanal 7, Ülke Tv ve Haber7.com'un Karabağ Savaşı'nda kardeş ülke Azerbaycan'a vermiş oldukları destekten dolayı plaketlerini takdim etti.

Medya gurubumuza verilen "KARDAŞA TEŞEKKÜR" plaketlerinde "Zaferle sonuçlanan Karabağ Savaşı'nda desteğinizden dolayı teşekkür ederiz. Biz birlikte güçlüyüz!" ifadeleri yer aldı.

ANLAMLI HEDİYE

Agil Alesger ve Togrul Allahverdili, Hocalı Katliamı'nın yıl dönümü münasebeti ile  Kanal 7 Medya Gurubu Başkanı Zekeriya Karaman, Ülke Tv Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk ve Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli'ye  "Tenzile Rüstemhanlı'nın Erivan'dan Hocalı'ya XX Yüzyılda Azerbaycan'ın faciaları" kitabını hediye etti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • Çorumlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimi destekleyecektik ya! Gardalın gardaşı desteği destek mi olur, Azerbaycan canımız.
    Cevapla
  • İslam Birliği 3 yıl önce Şikayet Et
    Tek millet iki devlet. Hayırlısıyla bir gün Turan'da birleşmek üzere..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı