Kuzey Yıldızı İlk Aşk 58.bölüm 2.fragmanı: Alabora ediyor! Dilinden dökülen kelimeler şaşırttı

Heyecan ve gerilimin ardı arkasının kesilmediği Kuzey Yıldızı İlk Aşk 58.bölüm fragmanı yayınlandı. Gelecek hafta yayına girecek yeni bölümde, Yıldız ve bebeği yaşam savaşı veriyor. Soluksuzca takip edilen Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta doktorun söyledikleri yürekleri burktu. Peki, Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta neler yaşanacak?

GİRİŞ 03.04.2021 14:34 GÜNCELLEME 03.04.2021 14:34
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Kimi zaman güldüren bazen de hüzünlendiren Kuzey Yıldızı İlk Aşk 57.son bölümde Yıldız'ın doğacak evladının cinsiyeti netlik kazandı. Yeni bölüm fragmanında, oğlunun bir an önce dünyaya gelmesi için sabırsızlanan Yıldız, hastanede ölüm kalım mücadelesi veriyor. Show TV'de ekrana geldiği her hafta yüksek izlenme oranlarıyla dikkatleri üzerine çeken Kuzey Yıldızı İlk Aşk 58.bölüm fragmanında neler olacak? Hem Yıldız'ın hem de bebeğinin sağlık durumunun kritik olduğunun belirtilmesi izleyenleri kaygılandırdı. Ameliyat masasına yatırılan Yıldız'ın kan basıncı hızla düşüp vaziyeti kötüleşirken, bebeğinin de kalp atışlarının yavaşlaması gerilimi tırmandırdı.

Mucize Doktor'da neşelendiren transfer! Ünlü ismin gelişi izleyenlerin keyfini yerine getirdi

 

Uyanış Büyük Selçuklu 27.bölüm fragmanı: Geç de olsa hakikatle yüzleşti mi? Öyle bakış attı ki!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 58.Bölüm Fragmanı Ekrana Geldi!

Yönetmenliğini Ersoy Güler’in üstlendiği Süreç Film imzasıyla her Cumartesi akşamı Show TV ekranlarında dizi severleri ekranın başında toplayıp gülmekten kırıp geçiren Kuzey Yıldızı İlk Aşk 58.bölüm fragmanı paylaşıldı...

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 57.Son Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız...

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 58.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Oyuncu kadrosunu; Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soysalan, Toygan Avanoğlu, Uğur Demirpehlivan, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş, Gizem Güneş, Zeynep Kankonde, Özgün Karaman, Merve Şen ve Ecem Çalhan gibi ilgi gören isimlerin oluşturduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk 58.bölümüyle 3 Nisan Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV kanalında seyircisine kahkaha tufanı estirmeye hazırlanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 90.bölüm fragmanı: Tuttuğunu koparıyor! Yapacakları canını fena acıtacak

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Son Bölümde Neler Yaşandı?

Nahide'nin fikriyle düzenlenen cinsiyet partisi eğlence dolu anlara sahne oldu. Cinsiyeti öğrenmek için bir balonu patlatmaya çalışan Kuzey ile Yıldız çifti, sonunda müjdeli haberi öğrenmeyi başardı. Yıldız, bebeğin cinsiyetini temsil eden rengin bulunduğu balonu patlatınca etrafa mavi konfetiler saçıldı. Finalde Yıldız ile Kuzey'in bir oğlu olacağı öğrenilirken, bu mutlu haber tüm ailede büyük bir coşkuya sebep oldu.

Masumlar Apartmanı 28.bölüm fragmanı Yokuş aşağı sürükleniyor! Durdurulamazsa sonu hazin olacak

Kuzey, kendini affettirmek için Yıldız'ı kaçırdı ancak işler planladığı gibi gitmedi. İnadından vazgeçmeyen Yıldız, Kuzey'in elinden kurtulmanın bir yolunu buldu. Kuzey'in arabası arıza yapınca bu durumu fırsat bilen Yıldız, bir adamın motosikletine binerek kaçtı. Motosikletine bindiği adamın eşi doğum yapmaya başlayınca, Yıldız kendini bir anda tanımadığı bir evde buldu.

Doğumun çoktan başladığını gören Yıldız, burada bebeğin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini sağladı. Sonradan gelen Kuzey ise gördüğü manzara karşısında neye uğradığını şaşırdı. Yıldız, Kuzey'i peşinden koştursa da sonunda çift barışarak mutlu hayatlarına geri döndü.

Sefer ise Nahide'nin koyduğu katı kurallar sebebiyle zor anlar yaşadı. Geçirdiği kalp krizi sonrası sağlığına dikkat etmek zorunda olan Sefer, tüm çabasına rağmen Nahide'nin yasaklarını aşamadı ve istediği yemeklerden mahrum kaldı.

YORUMLAR 66
  • Gökçeee 3 yıl önce Şikayet Et
    Çoook güzel ne olur bitmesinin bundan başka dizi yok böyle bayildimmmmmm
    Cevapla
  • AYSEL 3 yıl önce Şikayet Et
    İşallah bitme bence bitmez
    Cevapla
  • Bilmem 3 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen artık saçmalamayın kuzey ve yıldız her bölümde aynı konu farklı konular işleyin lütfenn,
    Cevapla
  • melek 3 yıl önce Şikayet Et
    oh yıldız ve bebeği kurtuldu çok mutluyum bugün sevincle izledim iyi izliyorum KUZEY YILDIZINI sanki gerçek olmuş bir hayat gibi
    Cevapla
  • Sevim 3 yıl önce Şikayet Et
    Ylldlz ölmesin ne olur bebeğime sahillik olsun
    Cevapla
  • Nermin 3 yıl önce Şikayet Et
    Yildizin eli cok kotu oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı