AYD: “Anadolu Ajansı’nın 101. Yılı kutlu olsun”

Anadolu Yayıncılar Derneği Anadolu Ajansı’nın 101. yılı için kutlama mesajı yayınladı.

AYD: “Anadolu Ajansı’nın 101. Yılı kutlu olsun”
AYD: “Anadolu Ajansı’nın 101. Yılı kutlu olsun”
GİRİŞ 06.04.2021 15:07 GÜNCELLEME 06.04.2021 15:07

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan AA’nın 101. kuruluş yılını kutladı. 

Anadolu Ajansı Türkiye'nin 100 yıllık serüvenini kitaplaştırdı


Sinan Burhan mesajında şu ifadelere yer verdi: “Anadolu Ajansının, dünyanın her yerinden ve yurdun dört bir tarafından büyük bir özveri ve emekle ulaştırdığı haberler millet nezdinde takdirle karşılanmaktadır. 
Her geçen sene büyüyen ve uluslararası sektörde fark edilir seviyelere gelen, bu başarısını tüm dünyada kabul ettiren Anadolu Ajansı takdiri hak etmektedir. 
Kurtuluş Savaşında, 6 Nisan 1920'de İslam'ın kalesi Osmanlının bir işgalle karşı karşıya kaldığı süreçte, Müslümanların doğru bilgilendirilmesi ve haberlerin Anadolu'ya en hızlı şekilde ulaştırılması için Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatlarıyla kurulan Anadolu Ajansının, vatan ve millet sevgisiyle bugün 101’inci kuruluş yıl dönümünü kutlamaktadır. 
AA 101. Yılında doğru, bağımsız, tarafsız, ilkeli, gerçek haber ve habercilik anlayışıyla Türkiye'de sektörün öncü kuruluşu olduğunu her zamanki milli duruşuyla kanıtlamıştır. Anadolu Medyası için ayrı bir yeri olan ve başarısını tüm dünyada kabul ettiren Anadolu Ajansı takdiri hak etmektedir. Anadolu Ajansının 101’inci yılını Anadolu Medyası ve AYD yönetimi olarak tebrik ediyoruz.”

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı