Masumlar Apartmanı 29.bölüm fragmanı: Kafa karışıklığı oluşturan detay! Soru bombardımanı geldi

Masumlar Apartmanı 28.son bölümde, kendisini tıpkı çocuk gibi zanneden Alzheimer hastası babasını yıkarken Han dayanamayıp gözyaşlarına boğuldu. Hikmet'in çöp poşetlerini eve getirmesi seslerin şiddetinin yükselmesine davetiye çıkarır. Masumlar Apartmanı'nda kontrolünü tamamen kaybeden Neriman akla mantığa sığmayan hareketlerde bulunması soğuk duş etkisi bırakır. Peki, Masumlar Apartmanı 29.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 13.04.2021 19:29 GÜNCELLEME 13.04.2021 19:29

Masumlar Apartmanı'nda geçmiş dönemde annesi Han'ın karanlık korkusunu bile bile acımasızca kazan dairesine kilitleyip ağır bir travma bırakması akıllara durgunluk verdi. Masumlar Apartmanı 29.bölüm fragmanı aratılırken, çocukluğunun kötü hatıralarını hafızasından bir türlü silemeyen Han'ın şu anki zaman diliminde dahi kazan dairesinde soluğu alması ağızları bir karış açık bırakmıştır. Gülben ucu bucağı görünmeyen kabuslarıyla çaresizce boğuşmak zorunda kalırken, Safiye de Hikmet'in eve getirdiği çöp poşetleriyle karşılaşır karşılaşmaz öfke nöbetine tutulmuştur.

Kırmızı Oda 32.bölüm fragmanı: Kalın kabuğundan sıyrılıyor! Ördüğü duvarları şimdi yıkma zamanı

Akıl sağlığını her geçen gün yitirmeye başlayan Neriman'ın hapishane gibi gördüğü evinden Ege ile beraber kaçma girişiminde bulunacağı esnada ablasının radarına girmesi büyük tartışmanın fitilini ateşler. Alzhimer hastalığının etkisiyle kendisine baba diyen ve aynı çocukmuşçasına davranan Hikmet'i yıkamaya koyulan Han, geçmişe doğru yolculuk yapıp duygu seline kapıldı. Esat'ı Gülben'in çevresinden uzakta tutmak isteyen Han, radikal bir karara imza atarak onun şirketle olan ilişiğini kesmesinin ardından Masumlar Apartmanı 29.bölüm fragmanı geldi mi?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 59.bölüm fragmanı: Tadı tuzu kalmadı! Yaşadığı yenilir yutulur gibi değil

 

Kurtlar Vadisi'yle meşhurlaşan Musa Uzunlar'dan gündemi çalkalayan proje! Beklenen nihayet oldu

Masumlar Apartmanı 29.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İlk bölümüyle 15 Eylül 2020 tarihinde TRT1 ekranlarında dizi severlerin huzuruna geçen, yönetmenliğinde Çağrı Lostuvalı'nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı romanından uyarlanarak hayata geçirilen OGM Medya imzalı Masumlar Apartmanı 29.bölüm fragmanı yayınlandı.

Masumlar Apartmanı'nda Olay Olan Sahne! Şoke Eden Görüntü...

Uyanış Büyük Selçuklu 28.bölüm fragmanı: Mahvoluyor! Hiçbir derin acı onu bu denli yıkamazdı...

Masumlar Apartmanı 29.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Çoşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel, Gizem Katmer gibi isimlerin bulunduğu Masumlar Apartmanı 29.bölümüyle 13 Nisan Salı tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında heyecan ve gerilimin bir an dahi eksik olmayacağı sahneleriyle hayranlarını ağırlayacak.

Gönül Dağı 23.bölüm fragmanı: Keyiflendirici haber kara bulutu dağıttı! Tebessüm bıraktıracak

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!