Kanal D Sadakatsiz dizisi için flaş karar! Çekimler durdu yayın akışından çıkarıldı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi için yapım şirketinden beklenen açıklama geldi. Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan ve hastanede tedavi gören Burak Sergen'im ardından oyuncu Melis Sezen ve Alp Akar'ın test sonucu pozitif çıktı. Hal böyle olunca Sadakatsiz dizi setinde çekimler durduruldu. Peki Sadakatsiz yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte Medyapım'dan yapılan son açıklama...

Kanal D Sadakatsiz dizisi için flaş karar! Çekimler durdu yayın akışından çıkarıldı
Kanal D Sadakatsiz dizisi için flaş karar! Çekimler durdu yayın akışından çıkarıldı
GİRİŞ 21.04.2021 23:53 GÜNCELLEME 21.04.2021 23:54
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Kanal D'nin çarşamba günlerine damga vuran dizisi Sadakatsiz'in 27. bölüm fragmanı hala yayınlanmadı. Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı dizinin setinden son dönemlerde bir kriz çıktı. Yeni bölümü heyecanla bekleyen dizinin takipçileri bu durum nedeniyle "Bu hafta Sadakatsiz yeni bölüm var mı, neden yok?" diye sormaya başladı. 

Sadakatsiz'in 21 Nisan günü ekrana gelmesi beklenen yeni bölüm için karar çıktı. Dizinin oyuncularından Burak Sergen, Melis Sezen ve Alp Akar'ın testleri pozitif çıkmasıyla birlikte çekimlere zorunlu ara verildi ve yayın akışından çıkarıldı.

Oyuncu Burak Sergen'in durumu Ciddiyetini Koruyor

İlk olarak dizide Haluk karakterine hayat veren Burak Sergen'in rahatsızlanmasıyla başlayan talihsizlik diğer oyunculara da sıçradı. Evinde rahatsızlanmasının ardından hastaneye kaldırılan Burak Sergen'in ilk olarak solunum güçlüğü ve akciğerlerindeki enfeksiyon nedeniyle tedavi gördüğü söylendi. Sergen'in koronavirüs test sonuçlarının ise negatif çıktığı öğrenildi.

Burak Sergen Sağlık Durumu

Fakat yeni mutasyonlu virüsün test sonuçlarında çıkmaması akıllara gelirken Sadakatsiz dizisinin yapım şirketi Burak Sergen'in hastalığının koronavirüs nedeniyle olduğunu duyurdu.

Yoğun bakımda tedavi altına alınan durumunun stabil olduğu öğrenilen Burak Sergen'in sağlık durumu ise hala ciddiyetini koruyor.

Sadakatsiz yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Çekimleri durdurulan dizi için açıklama yapan Medyapım, bu hafta yeni bölümün ekrana gelemeyeceğini söyledi. Açıklamanın tamamı ise şöyle: "Daha önce paylaşmış olduğumuz sağlık problemleri sebebiyle bu hafta ne yazık ki Sadakatsiz yayında olamayacak. İzleyicilerimizin bu durumu anlayışla karşılayacağını ümit ediyoruz. Yapılan testlerde tüm set ekibimizin ve oyuncularımızın sonuçları negatif çıkmıştır. Değerli oyuncumuz Melis Sezen evde istirahat etmekte, kıymetli oyuncumuz Burak Sergen'in ise hastanede tedavisi devam etmektedir. 28 Nisan Çarşamba günü yeni bölümümüzde görüşmek üzere."

21 Nisan Çarşamba Kanal D Yayın Akışı

07:00 Sihirli Annem
09:00 Neler Oluyor Hayatta? YENİ BÖLÜM
11:00 Yaprak Dökümü TEKRAR
13:15 Gelinim Mutfakta YENİ BÖLÜM
16:00 Arda'nın Ramazan Mutfağı YENİ BÖLÜM
16:45 Aşk-ı Memnu TEKRAR
18:45 Kanal D Ana Haber CANLI
20:00 Sadakatsiz TEKRAR
22:45 Camdaki Kız TEKRAR
01:45 Çok Güzel Hareketler 2 TEKRAR
02:30 M. Fatih Çıtlak ile Sahur Vakti CANLI
04:45 Arda'nın Ramazan Mutfağı TEKRAR
05:30 Güllerin Savaşı TEKRAR

YORUMLAR 18
  • Kaldırılsın 2 yıl önce Şikayet Et
    Günde beş vakit namaz kılana kadınların iğrenç çarpik -ilişkileri reytin için işleyen berbat filmleri bayılarak izlemesini, kız çocuğuna izletmesini anlamış değilim.
    Cevapla
  • Derya 2 yıl önce Şikayet Et
    Umarım bi an önce iyileşirlerde bende dizimi seyretmiş olurum. Hiç kaçirmadiğim severek seyrettiğim diziydi. 1 haftadır bekliyordum yeni bölümünü seyretmek için...
    Cevapla
  • tugba 2 yıl önce Şikayet Et
    sizin derdiniz dizi izlemek.adam belki ölecek allah korusun.tovbe yarabbim ya
    Cevapla
  • Engin 2 yıl önce Şikayet Et
    Yayından komple kaldırılsın, hasta olanlara şifa dilerim .
    Cevapla
  • Reis C* 2 yıl önce Şikayet Et
    Sözde %99 Müslüman Ülkeyiz ama işin garibi ZİNA suç değil Tıpkı Filimdeki gibi ALDATAN ALDATANA...
    Cevapla
  • veysel korkmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    çok sevindim böyle saçma bir dizi görmedim aile yapısını hiçe sayan sapık bir diziydi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İstanbul dahil 45 il için sarı kodlu uyarı! Şiddetli olacak
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor