Kuzey Yıldızı İlk Aşk 62.bölüm fragmanı: Tam düzlüğe çıkmışken ani haberle Kuzey feci sarsıldı!

Show TV'de popülaritesini yitirmeyen projesi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta Yıldız, evladının kayıplara karışmasıyla feryat figan eder. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 61.son bölümde Kuzey, eşinin sağlık durumunun tekrardan kötüleşmemesi adına sakinlik çağrısında bulunur. Yüreği yangın yerine dönen Yıldız ne yaparsa yapsın soğukkanlılığını koruyamaz. Ekranların vazgeçilmez dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 62.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 30.04.2021 18:57 GÜNCELLEME 30.04.2021 18:57
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 61.son bölümde tatsızlıklarla dolu günleri arkasında bırakan Yıldız, bu sefer de yeni doğmuş bebeğinin çalınmasıyla can evinden vurulur. Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta Kuzey, derin üzüntünün vermiş olduğu etkiyle kontrolünü tamamen kaybeden Yıldız'a olumlu telkinde bulunmaya çalışır. Olayı derinlemesine inceleyen polis ekipleri tarafından Güney'i ailesinden gizlice alan kişinin yerinin nihayet bulunmasının ardından Kuzey Yıldızı İlk Aşk 26.bölüm fragmanı geldi mi?

Gönül Dağı 26.bölüm fragmanı başlatıldı mı? TRT1 yapımında müjdeli gelişme! Sevindiren olay...

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 62.Bölüm Fragmanında Talihsiz Gelişme!

Yönetmenliğini Ersoy Güler’in üstlendiği Süreç Film imzasıyla her Cumartesi akşamı Show TV ekranlarında dizi severleri ekranın başında toplayıp gülmekten kırıp geçiren Kuzey Yıldızı İlk Aşk 62.bölüm fragmanı yayınlandı.

Kardeşlerim 11.bölüm fragmanı başladı mı? Ömer'in başına çoraplar ördü! Hevesi kursağında kaldı

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 62.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Oyuncu kadrosunu; Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soysalan, Toygan Avanoğlu, Uğur Demirpehlivan, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş, Gizem Güneş, Zeynep Kankonde, Özgün Karaman, Merve Şen ve Ecem Çalhan gibi ilgi gören isimlerin oluşturduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk 62.bölümüyle 1 Mayıs Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV kanalında seyircisine kahkaha tufanı estirmeye hazırlanıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kuzey Yıldızı-İlk Aşk'ın bu akşam ekrana gelecek 61. bölümünde; Yıldız'ın sonunda korktuğu başına gelmiş, uyandığında boş beşikle yüzleşmiştir. Gözünden bile sakındığı bebeği, yanında değildir. Kabusları sonunda gerçek mi olmuştur? Kuzey, Yıldız'ı sakinleştirmek için elinden geleni yapsa da fayda etmez.

Yıldız, bebeğini kucağına almadan sakinleşmeyecektir. Yıldız, bu korkusunu yenmek için işi profesyonel bir alana taşımaya karar verir ve Kuzey ile birlikte kursa yazılır. Yıldız'ın kendine güvenebilmesi ve artık sakinleşmesi gerekmektedir. Fakat bu uğraşları, tehlikeyi uzaklaştırmaya yetecek midir?

YORUMLAR 50
  • Buse özlem demir 2 yıl önce Şikayet Et
    Feride öldü yazık oldu ne olduysa metenin yüzünden oldu
    Cevapla
  • Esin 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya sen nasıl konuşuyorsun feride ölmedi kapkaççılar öldü bir kere geridenin çantasını çalan kapkaççılar kaza yaptılar ölen kişinin elindeki çantada feridenin kimliği vardı ölen kisiyi feride sandılar
    Cevapla
  • Esila 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar siz güneye değil ferideye üzülün
    Cevapla
  • Zeynep Lina Aydoğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Güney hepimiz seni çok seviyoruz
    Cevapla
  • Maviş 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen baya yazık Yıldıza
    Cevapla
  • Melisa 2 yıl önce Şikayet Et
    Umarım bu dizi sona ermez
    Cevapla
  • Bilal Turan 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah
    Cevapla
  • cak 2 yıl önce Şikayet Et
    bitiyor açıklandı başka dizi gelecek miş
    Cevapla
  • Gizem 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet inslh bitmezzzz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir