Kardeşlerim 11.bölüm 2.fragmanı ATV: Asiye, iftiraya maruz kalıyor! Aklanmayı başarabilecek mi?

ATV'nin iddialı projesi Kardeşlerim'de elverişli koşullar altında hayatını idame ettirmek isteyen Ömer, ağabeyine resti çekti. Kardeşlerim 10.son bölümde, Akif'in sunduğu kaçırılmayacak fırsatı değerlendirmeye kalkan Ömer'in başına talihsiz bir olay gelir. Doruk, Asiye'ye güvenilir olduğunu ispatlamak ve arasındaki bağı kuvvetlendirmek noktasında elinden geleni ardına koymazken Kardeşlerim 11.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 30.04.2021 18:28 GÜNCELLEME 30.04.2021 18:28
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Kardeşlerim 10.son bölümde kimseye muhtaç olmaksızın rahat bir yaşam sürmek isteyen Ömer ile Kadir arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlar. Kardeşlerim'de beklenmedik davetle soluğu Ayşe'nin yanında alan Ömer'in kaderini tepeden tırnağa değiştirecek teklif gerçekleştirilir. Maddi durumunu iyileştirerek bolluk içerisinde hayatına devam etmek için can atan Ömer, Akif'in asistanı olarak görev alırken Kardeşlerim 11.bölüm fragmanı geldi mi?

Kardeşlerim 11.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yönetmenlik koltuğunda Serkan Birinci'nin oturacağını ve Gül Abus Semerci'nin de senaryosunu yazacağı NGM yapım imzasıyla ATV ekranlarında her Cumartesi akşamı sürprizlerin ardı arkasının kesilmediği sahneleriyle dizi tutkunlarını ağırlayan Kardeşlerim 11.bölüm fragmanı yayınlandı.

Kardeşlerim'de İzleyenleri Üzen Gelişme! Ömer'in Hevesi Kursağında Kalıyor...

Kardeşlerim 11.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunu; Ahu Yağtu (Suzan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Aylin Akpınar (Emel), Halit Özgür Sarı (Kadir), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye) gibi isimlerin oluşturduğu Kardeşlerim 11.bölümüyle 1 Mayıs Pazar tarihinde saat 20:00’da ATV  kanalında izleyici kitlesini ağırlamaya hazırlanıyor.

Kardeşlerim Son Bölümde Neler Yaşandı?

Ömer, Akif'in para teklifini kabul edince Kadir'le arasında ipler gerilir. Evi terk eden Ömer nereye gideceğini bilmez haldeyken sürpriz bir davet alır. Doruk kendisine güvenmeyen Asiye'nin kalbini kazanmak için elinden geleni yapar.

Orhan çocukları evden kovan, üstüne bir de paralarını alan Şengül'e çok kızgındır. İkilinin arası iyice açılır. Ömer sıfırdan yükselerek, zengin olma hayallerine dalıp Akif'in yanında işe girer. Ancak kardeşlerinden uzakta, ait olmadığı bir dünyada zorlanır, eve geri döndüğünde herkesi şaşırtan bir gelişme olur.

YORUMLAR 69
  • Aynur 1 yıl önce Şikayet Et
    ASDOR asla ama asla ayrılmasın
    Cevapla
  • leyla 2 yıl önce Şikayet Et
    kardeslerim cok guzal dizi. gozumi kirpmadan izliyorum.
    Cevapla
  • ASDOR CU❤️ 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşlerim çıkmasına 3 saat 12 dakika geri sayım başlasın. Bu akşam kardeşlerim dizisini izliyecekler yorumumu beğensin
    Cevapla
  • Özlem 2 yıl önce Şikayet Et
    Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum...
    Cevapla
  • Sevda 2 yıl önce Şikayet Et
    Sabırsızlıkla bekliyorum akşamı saatler çabuk geçmiyor ki❤️❤️❤️❤️❤️
    Cevapla
  • Emine 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle sevda abla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...