Kırmızı Oda 35.bölüm fragmanı: Ruhundaki yükü taşıyamıyor! Dayanılmaz ağırlığı altında ezildi

TV8'de duygu yüklü sahneleriyle izleyenlere benzersiz dakikalar yaşatan Kırmızı Oda 34.son bölüm soluk soluğa takip edildi. Kırmızı Oda'da güç de olsa kabuklarını yavaş yavaş kırmaya başlayan Nihal'in anlattıkları soğuk duş etkisi meydana getirdi. Mutsuzlukla boğuşan Nihal, aslında hiçbir şeyin zannedildiği gibi toz pembe olmadığını itiraf ederken Kırmızı Oda 35.bölüm fragmanı geldi mi? İşte, merak edilen detaylar...

GİRİŞ 30.04.2021 23:05 GÜNCELLEME 30.04.2021 23:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kırmızı Oda 34.son bölümde kusursuz bir yaşantısı olduğu ve hiçbir problem yaşamadığı izlenimini vermeye çalışan Nihal, nihayet perdelerini kaldırır. Dışarıdan herkesin gıptayla baktığı evlilik hayatı varmış gibi görünen Nihal, aslında eşinin kendisine karşı en ufak sevgi kırıntısını dahi beslemediğini paylaşır. Sevilmediğini bile bile susmak mecburiyetinde kalıp evliliğini yürütmeye çalışan Nihal, Zafer'in Maria'yı yüreğinden söküp atamadığını dile getirirken Kırmızı Oda 35.bölüm fragmanı geldi mi?

Kırmızı Oda 35.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Olay örgüsü Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından oluşturulan, yönetmeliğini ise Cem Karcı'nın üstlendiği OGM Pictures imzasıyla her Cuma akşamı unutulmayacak sahneleriyle TV8 ekranına taşınan Kırmızı Oda 35.bölüm fragmanı yayınlandı.

Kırmızı Oda'da Duygular Sel Olup Aktı! Yürek Yakan Gelişme...

Kırmızı Oda 35.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Salih Bademci, Hande Doğandemir, Melisa Sözen, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan ve Evrim Alasya  gibi isimlerin yer aldığı Kırmızı Oda 35.bölümüyle 30 Nisan Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 kanalında seyircisini ağırlamaya hazırlanıyor.

Kırmızı Oda Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kırmızı Oda'nın 34.son bölümünde; Nihal (Esra Ronabar) Doktor Hanım'ın karşısında sergilediği rolden çıkarak Zafer'in (Yiğit Özşener) kalbinde hala Maria'nın olduğunu, kendisini hiçbir zaman sevmediğini paylaşır.

Sadi (Erkan Petekkaya) hikayesinin devamında Miço'nun nasıl yalnızlaştığını anlatır. Miço'nun annesini görmeye gittiğinde başına gelen trajik olay Doktor Hanım'ı derinden etkiler. Vahit (Uğur Yücel), babasının farklı ruh hallerine bürünerek ailesine yaşattığını acıları kendisinin de Zafer'e ve evliliğine yansıttığını pişmanlıkla anlatır.

Kırmızı Oda 33.Son Bölümde Neler Olmuştu?

Nihal (Esra Ronabar), Zafer'e (Yiğit Özşener) ilk görüşte aşık olduğunu ve Zafer'in ummadığı bir hızla kendisine evlenme teklif ettiğini Doktor Hanım'a anlatırken, Zafer'in ise başka bir kadına aşıkken babası yüzünden ondan vazgeçip Nihal'le evlendiğini itiraf etmesi Doktor Hanım'ı hayli şaşırtır.

Sadi (Erkan Petekkaya), Cemre'nin ölümünün ardından Abdullah ve adamlarından intikam almak için Miço ile yaptıkları planı Doktor Hanım'la paylaşır. Vahit (Uğur Yücel), babası ile aynı hastalığa yakalandığını anlarken, çocukluğunda babasının kendisine ve annesine yaşattığı travmayı da Doktor Hanım'a açar.

YORUMLAR 2
  • murat 2 yıl önce Şikayet Et
    uyumaya ve uyutmaya devam....
    Cevapla
  • seko 2 yıl önce Şikayet Et
    sen uyuma..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan 30 Mart'ta açıklayacaktı: Anlaşma son anda iptal edilmiş
İsrail'in savaş kararı sonrası ABD'den jet hızında açıklama: Dahil değiliz!