Gönül Dağı 26.bölüm 2.fragmanı: Görülmeye değer yardımlaşma ruhu! Sefer'i yalnız bırakmadılar

TRT1’in kayda değer projesi Gönül Dağı’nda babasıyla hasret gideren Gülsüm’ün tarifi mümkün olmayan mutlulukta dolup taşmaktadır. Gönül Dağı 25.son bölümde, hiç hesaba katmadığı gelişmeyle hayallerine gölge düşen Sefer, Zahide’yle krizin üstesinden gelebilmek için üstün çaba sarf eder. Sefer’in seneler evvel suça karışması, velayet davasının gidişatını farklı bir yöne çekerken Gönül Dağı 26.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 30.04.2021 18:14 GÜNCELLEME 30.04.2021 18:14
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı 25.son bölümde tam da işleri yoluna koymak üzereyken sabıka kaydı mevzusunun mahkeme salonuna taşınması Sefer'in canını fena halde sıkar. Gönül Dağı'nda Sefer'in hiçbir kötü niyeti olmaksızın genç bir çocuğunun akıbetini garanti altına almak için suçlu pozisyonuna düşmesi, davanın ilerleyişini bambaşka noktaya getirdi. Kendisine yardım eli uzatarak güç durumdan çıkaran babasını karşısında görür görmez tanıyan Dilek özlemini dindirirken Gönül Dağı 26.bölüm fragmanı geldi mi?

Kardeşlerim 11.bölüm fragmanı başladı mı? Ömer'in başına çoraplar ördü! Hevesi kursağında kaldı

Gönül Dağı 26.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yapımcılığında Ferhat Eşsiz’in yer aldığı, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği, başrollerini Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan’ın paylaştığı  "Bozkırda Bir Anadolu Masalı"nı konu olarak işleyen Gönül Dağı 26.bölüm fragmanı yayınlandı.

Gönül Dağı'nda Müjdeli Gelişme! TRT1'de Sevindiren Olay...

Gönül Dağı 26.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün isimlerinin yer alığı Gönül Dağı 26.bölümüyle 1 Mayıs Cumartesi tarihinde saat 20:00’da TRT1 kanalında izleyici kitlesinin karşısına heyecan yüklü sahneleriyle geçmeye hazırlanıyor.

Gönül Dağı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Dilek sonunda Gönül Dağı’nda babasıyla görüşür. Bu görüşmeyle babasının yaşadığı yeri öğrenen Dilek, annesini de oraya götürmek ister. Gülsüm öğretmen yıllar sonra, öldü bildiği kocasını görmeye gidecek midir?

Mahkemenin atadığı heyet, çocukların yaşam alanlarını incelemek ve çocuklarla görüşmek için Zahide’nin evine gelecektir. Taner ve amcaoğulları duruma el atar ve heyet gelene kadar çocukların yaşam alanlarını baştan aşağı düzenlerler.

Öte tarafta sabıka kaydı haberiyle sarsılan Zahide ve Sefer bir çözüm arayışındadır. Sefer’in yıllar önce genç bir çocuğun geleceğini kurtarmak için işlediği bir suçu üstlenmiş olması velayet davasının seyrini değiştirmiştir. Sefer’in alacağı karar ne olacaktır?

YORUMLAR 9
  • Cem 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir dizi
    Cevapla
  • mert 2 yıl önce Şikayet Et
    Ailenle ve misafirlerinle gönül rahatlığıyla izle, Çok güzel bir dizi ellerinize sağlık, fox dizileri gibi ahlaksılık namussuzluk yok. fox dizilerinde kim kime atlamış belli değil. aileyle veya misafile izleyemezsin....
    Cevapla
  • memo-se 2 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel bir dizi ellerinize sağlık, fox dizileri gibi ahlaksılık namussuzluk yok. fox dizilerinde kim kime atlamış belli değil. aileyle veya misafile izleyemezsi....
    Cevapla
  • cengiz 2 yıl önce Şikayet Et
    göz kuruluğu olan insanın gözünü ıslatacak kadar samimiyet duygu ve saflık içeren , dizi izlemeyen benim gibi bir adamın bile takip ettiği dizi. trt bu defa çok güzel iş çıkarmış.
    Cevapla
  • Hans 2 yıl önce Şikayet Et
    Rekortmen miş maşallah sanki dersin Naim Sülo, Kendin çal kendin oyna, miyauuu.
    Cevapla
  • Ağa lâkaplı 2 yıl önce Şikayet Et
    evlat sen git Fox u izle
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    yorum yazmak için yorum yazmış puh hah hah...
    Cevapla
  • Analizci 2 yıl önce Şikayet Et
    Rekortmen olduğunu bilmiyorsan Reytinglere bak derim konuşmadan önce
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor: Numan Kurtulmuş Birinci Meclis'te konuştu