Uyanış Büyük Selçuklu 30.bölüm 2.fragmanı Kıran kırana rekabet! Devirmek için sınırları zorladı

TRT1'in kaliteli ve iddialı projesi Uyanış Büyük Selçuklu'da ölümün kıyısına sürüklenen Hace'nin vaziyeti Melikşah'ı epey endişelendirir. Uyanış Büyük Selçuklu'da ortalığı tozu dumana katan Sabbah'ın Sencer tarafından okla vurulması gerginliği zirveye taşıdı. Husumetlilerine pabuç bırakmamaya yemin eden Sencer ile Tapar kanının son damlasına kadar savaşırken Uyanış Büyük Selçuklu 30.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 03.05.2021 19:41 GÜNCELLEME 03.05.2021 19:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Uyanış Büyük Selçuklu 29.son bölümde, Melikşah, tahtı kanla almaya ve devrini kapatmaya ant içen Turanşah'a meydan okuyup ağırlığını konuşturur. Turanşah'ın, ''Tekiş'in kılıç hakkına el koyarsan ikimizin de ordusuyla savaşırsın!'' diyerek rest çekmesi fırtına öncesi sessizliğin göstergesidir. Dökülecek kanın haddi hesabı olmasın sözüyle savaşmayı göze alan Turanşah, Hace'nin ölümle burun buruna gelmesine sebebiyet verdi. Kötülükte sınır tanımayan Sabbah'ın vurulması sonucu hayatı tehlike altına girerken Uyanış Büyük Selçuklu 30.bölüm fragmanı geldi mi?

Teşkilat 9.bölüm fragmanı: Mete dönüşüyle kasıp kavurdu! Fırsat düşkünlerine göz açtırmayacak

Uyanış Büyük Selçuklu 30.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yönetmenliğini Emre Konuk'un üstlendiği, olay örgüsünü Serdar Özonalan kaleme aldığı Akli Film imzalı tarih ve kurgu türündeki TRT1'in reyting rekormeni dizisi Uyanış Büyük Selçuklu 30.bölüm fragmanı yayınlandı.

Uyanış Büyük Selçuklu'da İki Büyük Şok! Hasan Sabbah ve Hace Ölümünden Eşiğinden Dönecek mi?

Gönül Dağı 26.bölüm fragmanında şaşırtan gelişme! Hakimin kararı Sefer'in dönüm noktası olacak

Uyanış Büyük Selçuklu 30.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Zengin oyuncu kadrosunda; Gürkan Uygun​, Buğra Gülsoy, Ekin Koç, İker Kızmaz, Hatice Şendil, Cemal Toktaş, Sevda Erginci, Murat Garipağaoğlu, Mehmet Özgür, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Erdem Akakçe, Nik Xhelilaj gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin bulunduğu Uyanış Büyük Selçuklu 30.bölümüyle 3 Mayıs Pazartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında tutkunlarına unutulmayacak dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor.

Masumlar Apartmanı 31.bölüm fragmanı Naci'den inanılmaz hareket! Onu ilk kez böyle göreceksiniz

Uyanış Büyük Selçuklu Son Bölümde Neler Yaşandı?

Sencer ile Tapar, kılık değiştirmiş ve Şelemzar’a girmeyi başarmıştı. Surların içinde operasyona devam edip Şelemzar’ın kapısını Melikşah’ın ordusuna açmayı başarmıştı. Fakat görünürde ne Melikşah ne de ordusu gelmişti Şelemzar önlerine! Sencer, Tapar ve Alplar o an ölümcül bir cenderenin içine sürüklendiklerini fark etmişler ve etrafları Batıni fedailerince kuşatılmıştı. Sencer, Tapar ve Alplar bu ölüm çıkmazından nasıl kurtulacaklardır?

Sır açılmış; bu giz Selçuklu hanedanına ayan olmuştu! Bunun üzerine Turanşah intikam aramaya Isfahan’a gelmişti. Zira babası Kavurd’un ölümünü bu sırra bağlamakta ve babasının ölümünde baş failin Nizamülmülk olduğunu düşünmekteydi.

Bu yüzden Sencer ile Tapar’ın operasyonunun başarıya ulaşabilmesi için süratle Şelemzar’a hareket eden Melikşah’ın önünü Turanşah kesmişti! Turanşah, Nizamülmülk’ü Melikşah’ın önüne getirmiş ve Nizamülmülk’ü öldürmekle tehdit etmişti. Turanşah, Nizamülmülk’ü öldürmeyi başarabilecek midir?

Melikşah’a açıkça meydan okuyan Turanşah, Melikşah’ın gazabından kurtulabilecek midir? Öte yandan Turanşah, Melikşah ile baş edebilmek için Tekiş ile ittifaka soyunacaktır. Turanşah ve Tekiş’in ittifakı nelere gebe olacaktır?

Tüm bu kötü gidişata rağmen Melikşah, Şelemzar’ı Hasan Sabbah’ın elinden almayı başarabilecek midir? Zübeyde’nin başhatunluk makamından alınmaması üzerine haksızlığa uğradığını düşünen ve bunu Melikşah’a açık açık dile getirmekten çekinmeyen Terken, Zübeyde’ye karşı bir oyun kuracak mıdır? Başulu ile Sencer’in hanedanda yer almasının kendisine karşı bir tehlike barındırdığını düşünmesi onu nasıl davranmaya itecektir?

YORUMLAR 3
  • Dikkat 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir ara Hasan Sabbah ve Batinilik propagandası yapıldı. Hasan Sabbah bin defa kurtuldu. Şimdi Devletin iç çatışmaları ve devlet ileri gelenleri hemen tamamıyla hain gösteriliyor. Hanedan üyeleri devleti küffara satıyorlar. Bu yalan Hem de kuyruklu yalan. Büyük Selçuklu Bizans ve İslam karşıtlarına karşı en büyük mücadeleyi veren devletlerden biridir. Bunu bilin lütfen.
    Cevapla
  • Dikkat 2 yıl önce Şikayet Et
    Artık seyretmiyoruz. Çünkü bu dizi Türk ve İslam kültürüne hizmet etmiyor.
    Cevapla
  • cengiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Harika Dersek Abartmış Olmayız . Helal Olsun...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi