Kardeşlerim 12.bölüm 2.fragmanı Doruk'un asabı bozuluyor! Duydukları yüzünden kan beynine çıktı

ATV’nin hızlı yükselişe geçen projesi Kardeşlerim 11.son bölümde, Asiye’nin okulla ilişiğinin kesilmesini isteyen Harika, tehlikeli planını devreye sokar. Kardeşlerim’de Doruk, yetkili kişiler karşısında mağduriyet yaşayan Asiye’nin cezai yaptırıma uygulanmaması adına bile bile kendini ateşe atar. Kadir, kardeşinin cezaevine girmemesi için üstün fedakarlık örneği sergilerken Kardeşlerim 12.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 08.05.2021 17:00 GÜNCELLEME 08.05.2021 17:00
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

Kardeşlerim 11.son bölümde, Duyduğu gurur kırıcı sözler karşısında bir anlık öfkesinin kurbanı olan Ömer, Tolga’yı öldüresiye dövmenin ağır bedelini öder. Kardeşlerim’de Kadir, Ömer hakkında yapılan şikayetin geri çekilmesi ve hapis cezası almasının önüne geçebilmek için uçuruma bile bile önden atar. Doruk, türlü uğraşlar sonucunda nihayet emeklerinin meyvesini yemeye başlayıp Asiye’nin güvenini sağlamlaştırırken Kardeşlerim 12.bölüm fragmanı geldi mi?

Gönül Dağı 27.bölüm fragmanı: Sefer'in yüzünde tatlı tebessüm bıraktıran gelişme! Cefa bitiyor

Kardeşlerim 12.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yönetmenlik koltuğunda Serkan Birinci'nin oturacağını ve Gül Abus Semerci'nin de senaryosunu yazacağı NGM yapım imzasıyla ATV ekranlarında her Cumartesi akşamı sürprizlerin ardı arkasının kesilmediği sahneleriyle dizi tutkunlarını ağırlayan Kardeşlerim 12.bölüm fragmanı yayınlandı.

ATV'in Başarılı Dizisi Kardeşlerim'de Müjdeli Gelişme!

Kardeşlerim 12.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunu; Ahu Yağtu (Suzan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Aylin Akpınar (Emel), Halit Özgür Sarı (Kadir), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye) gibi isimlerin oluşturduğu Kardeşlerim 12.bölümüyle 8 Mayıs Cumartesi tarihinde saat 20:00’da ATV  kanalında izleyici kitlesini ağırlamaya hazırlanıyor.

Kardeşlerim 11.Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kadir, Ömer'i hapisten kurtarmak için zor bir karar vermek zorunda kalır. Harika, Asiye'yi okuldan attırmak için sinsi bir plan yapar. Doruk'un ise bu olaya tavrı herkesi şaşkına çevirir. Şengül, Ömer'in Suzan'ın oğlu olduğunu öğrenir ve bu gerçeği kanıtlama derdine düşer.

Ömer zengin olursa, hayatları kurtulacak hayaliyle yeni entrikalar peşine düşerken, herkesin hayatını etkiler. Kadir, Ömer'i hapisten kurtarmak için zor bir karar vermek zorunda kalır. Harika, Asiye'yi okuldan attırmak için sinsi bir plan yapar. Doruk'un ise bu olaya tavrı herkesi şaşkına çevirir.

Şengül, Ömer'in Suzan'ın oğlu olduğunu öğrenir ve bu gerçeği kanıtlama derdine düşer. Ömer zengin olursa, hayatları kurtulacak hayaliyle yeni entrikalar peşine düşerken, herkesin hayatını etkileyecek hamleler yapar.

YORUMLAR 84
  • Sabahat 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir dizi
    Cevapla
  • Leyla 2 yıl önce Şikayet Et
    çok seyiyorum bu diziyi teşekürler bu yapımcılara final olmasın lutfan
    Cevapla
  • Gülevser 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok seviyorum kardeşlerim dizisini Doruk ve Asiye çok yakışıyorlar asla ve asla ayrılmasınlar bu dizi final olursa çok üzülürüm
    Cevapla
  • melisa 2 yıl önce Şikayet Et
    çoooooooooooook haklisin gülewerçim....
    Cevapla
  • Zeynep sultan 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten doruk ve asiye bir birbirlerine çok yakışıyorlar
    Cevapla
  • Bahar 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünya da gördüğüm en iyi dizi
    Cevapla
  • Dilann 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir dizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bediüzzaman’ın yakın akrabası ve Nur Cemaati'nin önemli isminden ‘seçim’ açıklaması!
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı