Teşkilat 13.bölüm 2.fragmanı: 'Garip şeyler oluyor, bu hiç normal değil!' Bombalar patlayacak

Teşkilat 12.son bölümde vakit kaybetmeden tehlikeli saldırının önüne geçmek isteyen özel ekibin Fadi'yi kaçırma girişimi geceye damgasını vurdu. Teşkilat'ta özel ekip, ileri düzeyde güvenlik tedbirlerinin olduğu hastanede tedavi altında tutulan Fadi'yi ele geçirmeyi başarmıştır. Fadi'nin ''Eğer bir hizmet imkanı olursa yapabilirim, başka da bir şey sormayın!'' sözü dikkat çekerken Teşkilat 13.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 29.05.2021 10:59 GÜNCELLEME 29.05.2021 10:59
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Teşkilat 12.son bölümde, Türkiye'nin hedef alınarak ciddi bir tehdit unsuru teşkil eden planın organize edildiği tespit edilmiştir. Teşkilat'ta ekibin gerçekleştirdiği hummalı araştırmalar neticesinde saldırıda Fadi'nin parmağı olduğu gün yüzüne çıkmıştır. Hal böyle olunca derhal kırmızı alarm verilip konuya ilişkin ayrıntılı bilgiye erişebilmek üzere Fadi'yi kaçırma operasyonu düzenlendi. TRT1 ekranlarında soluk soluğa takip edilen operasyona imza atan ekibin, yaşamını yitirmemesi için Fadi'ye panzehiri vermek mecburiyetinde kalması ve beraberinde Türkiye'ye getirmesi heyecanı en üst seviyeye getirdi. Ceren ile Şef hakkında yakalama kararının çıkarıldığı ve geniş çaplı bir operasyonun zillerinin çalmaya başladığı Teşkilat 13.bölüm fragmanı geldi.

Uyanış Büyük Selçuklu'yla anlaşan Barış Arduç'tan damga vuran karar! Netflix dizisini reddetti

Teşkilat 13.Bölüm Fragmanında Önemli Haber Geldi! Mete Başkan'ın Kararı...

Yapımcılığında Burak Sağyaşar ve Timur Savcı'nın yer aldığı ve yönetmenlik koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu TIMS&B Production imzasıyla TRT1 ekranlarında aksiyonun bir an dahi eksik olmadığı olay örgüsüyle reyting fırtınası estiren Teşkilat 13.bölüm fragmanı yayınlandı.

Gönül Dağı 30.bölüm fragmanı ''Canımdan da, aldığım nefesten de kıymetlidir!'' Emaneti veriyor

Teşkilat 13.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Çekimleri Ankara ilinde gerçekleştirilen ve Milli İstihbarat Teşkilat (MİT) dünyasının bilinmeyenlerini ve olayların iç yüzünü aydınlatacak Teşkilat dizisi 13.bölümüyle 30 Mayıs Pazar tarihinde saat 20:00'da tutkunlarını ağırlayacak. Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl’ün yer aldığı Teşkilat dizisine ilişkin en yeni gelişmeleri öğrenmek istiyorsanız bizi takip edin...

Kardeşlerim 15.bölüm fragmanı: Asiye'nin onuruna leke sürüyorlar! ''İnsan insana bunu yapmaz''

Teşkilat Son Bölümde Neler Yaşandı?

Leyal’in ölümünün ardından kurulan tuzakta kurtulduğunu düşünen Fadi, seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam etmek ister ancak vücudundaki zehir de etkisini göstermeye başlayınca hayatının tehlikede olduğunu anlar.

Fadi’nin zehirlenmesiyle görevlerini tamamladıklarını düşünen ekip ülkeye dönmeye hazırlanırken bir başka haber onları adeta şok eder! Üstelik deşifre olma tehlikeleri baş gösterir. Hakkı ve Pınar, yeni bir plan ile tehlikeyi ortadan kaldırmak üzere harekete geçer.

Ceren ise  ekibi deşifre etmek için çalışmaya devam ederken Yağmur’a ulaşır. Zehra’yı deşifre etmek için kızı Yağmur’u kullanmaya karar verir. Bu sırada Uzay, Amir ve Fadi arasındaki görüşme kayıtlarını incelerken önemli bilgilere ulaşır ve Türkiye’ye karşı  büyük bir saldırı planlandığı anlaşılır.

Saldırı planında Fadi’nin imzası vardır ve saldırıyı durdurabilecek tek kişi de yine Fadi’dir! Bu gelişme, Fadi’nin ölümünü de büyük bir sorun haline getirir! Fadi ise canının derdindedir ve çok gizli bir binadadır! Ekip, binaya sızmak için akıllara durgunluk veren yeni bir plan yapar!

YORUMLAR 12
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    bayılıyorum diziye... müthişsiniz..
    Cevapla
  • Dadaş Fehmi 2 yıl önce Şikayet Et
    Biraz sacmaladilar bu bölümde senarist tatilde galiba olaya tam hakim değil şuan kafası başka yerde sanırım
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Hep fadiylemi uğraşıyor teşkilat başka hiçmi düşmanı yok bu memleketin birazda iç hainlerin yaptıkları gösterilsin hep aynı çok monotonlaştı
    Cevapla
  • HAK... 2 yıl önce Şikayet Et
    severek izliyoruz. başarılar...
    Cevapla
  • Poyrazim59 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel dizi bazı yerlerde eksikleri olsada yine emeği geçen herkese Allah razi olsun..vatan hainlerine örnek olsun Adamı cimbiz ile ceker alırız Türkiye ye O kadar.. gururumuz MiT
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti