Kuruluş Osman 61.bölüm 2.fragmanı: Gümbür gümbür geliyorlar! Yeri göğü titretecek direniş...

Kuruluş Osman'da dizisinde Osman'ı en hassas noktasından vurmak isteyen Togay, acımasızca Bamsi'nin canına kıyarak ona acıların en büyüğünü yaşattı. Kuruluş Osman son bölümde, Bamsi'nin ebediyete göç etmesi başta Osman ve Cerkutay olmak üzere herkesin yüreğini tuzla buz etti. Oynadığı Bamsi karakteriyle milyonların gönlünde taht kuran Nurettin Sönmez ekibe veda ederken Kuruluş Osman 61.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 02.06.2021 11:52 GÜNCELLEME 02.06.2021 11:52
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 60.son bölümde, kanının son damlasına kadar mücadele etmekten asla geri durmayan Bamsi'nin ahirete irtihal etmesiyle yürekler yangın yerine döndü. Kuruluş Osman dizisinde Osman'ı büyük bir yıkıma uğratmayı hedefine koyan Togay, Bamsi'nin ruhunu teslim etmesine sebebiyet vermiştir. Bamsi'nin Hakk'ın rahmetine kavuşması obada matem havası oluşturmuş ve obadakilerin eşi benzeri bulunmayan bir üzüntüyle sarsılmasına ortam hazırlamıştır. Böylece, Kuruluş Osman'da üstlenmiş olduğu Bamsi karakteriyle milyonların sempatisini kazanan ve seyircisine unutulmayacak dakikalar yaşatan Nurettin Sönmez, duygu yüklü ölüm sahnesiyle oyuncu kadrosundan ayrıldı. Gücünü katlayarak artıran Osman'ın ''Eğer ki intikamını almaz isek, işittiklerimiz bize haram olsun!'' çıkışıyla ortalığı tozu dumana kattığı Kuruluş Osman 61.bölüm fragmanı geldi.

Acun Ilıcalı'dan mutluluk verici haber! Hafızalardan silinmeyen Leyla ile Mecnun geri geliyor

Kuruluş Osman 61.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Genel yönetmenlik koltuğunda Metin Günay'ın oturduğu, senaryosunu Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı hem zengin oyuncu kadrosu hem de etkileyici senaryosu ve başarılı prodüksiyonu ile heyecan rüzgarı estirerek her hafta birincilik tahtını hiçbir rakibine kaptırmayan Kuruluş Osman 61.bölüm fragmanı yayınlandı.

Kuruluş Osman'da Üzücü Ayrılık! Hikayesine Son Nokta Koyuldu...

Masumlar Apartmanı'nda tahminlerin ötesine geçecek karar! Seyirci bunların olacağını ummazdı...

Kuruluş Osman 61.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Diriliş Ertuğrul dizisiyle Türkiye'de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde ismini duyuran Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğinde ise Ahmet Yılmaz ve Fethi Bayram'ın yer aldığı Bozdağ Film imzasıyla gerek kaliteli gerekse iddialı sahneler çıkaran Kuruluş Osman 61.bölümüyle 2 Haziran Çarşamba tarihinde saat 20:00'da akıllardan silinmeyecek gelişmeleriyle sıkı takipçilerini ağırlayacak.

YORUMLAR 27
  • hasansinat 2 yıl önce Şikayet Et
    merhaba
    Cevapla
  • !rmckdkdfkr 2 yıl önce Şikayet Et
    C!dm
    Cevapla
  • Muhammet 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiye kadar gördüğüm en güzel dizi
    Cevapla
  • fpolat 2 yıl önce Şikayet Et
    şimdiye kadar dizide olması bile fazlaydı herkes öldü bu kaldı, ayrıca oynadığı karekterin tarihle alakası yoktur daha çok şamanlar gibiydi.
    Cevapla
  • Kurulusosman. 2 yıl önce Şikayet Et
    Nikola öldümü?
    Cevapla
  • Münevver 2 yıl önce Şikayet Et
    Malhun hatunla osmanın o kadar erkeğin ve de şeyhin önünde yaptığı oyun çooook saçmaydı. tarihten bihaberler.
    Cevapla
  • 6rd6ri 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence çok güzeldi ben begendim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi