TRT1'den ses getirecek Bir Zamanlar Kıbrıs açıklaması! Şaşırtıcı hamle: O tarihten sonra...

TRT1 kanalında takipçilerinin uzun bir süre boyunca tesirinden çıkamadığı sahneleriyle göze çarpan Bir Zamanlar Kıbrıs'tan üzücü gelişme aktarıldı. Yaz dönemine girilmesiyle beraber televizyon ekranlarında pek çok dizi projesinde olduğu gibi Bir Zamanlar Kıbrıs'ta resmen sezon finaline girecek. Yeni sezon başlangıç tarihine kadar seyircisinden ayrı kalacak olan Bir Zamanlar Kıbrıs'ın sezon finali tarihi belli oldu.

TRT1'den ses getirecek Bir Zamanlar Kıbrıs açıklaması! Şaşırtıcı hamle: O tarihten sonra...
TRT1'den ses getirecek Bir Zamanlar Kıbrıs açıklaması! Şaşırtıcı hamle: O tarihten sonra...
GİRİŞ 03.06.2021 15:51 GÜNCELLEME 03.06.2021 15:51
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Etki gücü yüksek olay örgüsü ve oyunculuk performanslarıyla başarı çıtası yukarı seviyede olan Bir Zamanlar Kıbrıs'tan destekçilerinin canını sıkacak haber verildi. Kemal karakterini üstlenerek dikkatleri üzerine çeken Ahmet Kural ve Ankaralı karakteriyle geniş çapta bir kitlenin takdirini kazanan Serkan Çayoğlu'nun kabiliyeti dillerden düşmezken Bir Zamanlar Kıbrıs'ın ekrana ara vereceğinin bilgisine ulaşıldı.

TRT1 Payitaht Abdülhamid'den keyifleri kaçıracak haber! Sevilen dizi final kervanına katılıyorTRT1 Payitaht Abdülhamid'den keyifleri kaçıracak haber! Sevilen dizi final kervanına katılıyor

Kıbrıs'ta 1963 ve 1974 yılları arasında vuku bulan siyasi ve tarihsel gelişmelerin çarpıcı bir senaryoyla gözler önüne serildiği Bir Zamanlar Kıbrıs'ın sezon finali tarihi resmen kesinliğe kavuştu. Her bölümünü sabırsızlık içerisinde bekleyenler ve yayın günü geldiğinde ise ekranın başından bir an dahi ayrılmadan takip edenler Bir Zamanlar Kıbrıs'ın ne zaman sezon finali yapacağına yönelik akıllarında soru işareti oluşmaya başladı.

Gönül Dağı'nda gözyaşlarına boğan veda! Sevilen isim TRT1 dizisinden ayrıldığını böyle açıkladıGönül Dağı'nda gözyaşlarına boğan veda! Sevilen isim TRT1 dizisinden ayrıldığını böyle açıkladı

TRT1'in merak edilen ve sorgulama konusu haline getirilen konuya yönelik açıklama gerçekleştirerek Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi hakkında seyircisini aydınlattı. Erol Avcı’nın yapımcılığında bulunduğu, Başar Başaran ve Emre Özdür’ün senaristliğinde yer aldığı ve son olarak yönetmenliğini de Hakan İnan’ın üstlendiği TMC Film imzasıyla ekrana taşınan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi 3 Haziran Perşembe tarihinde saat 20.00’da 9.bölümüyle sezon finali yapmaya hazırlanıyor.

Teşkilat'ın efsanesinden inanılmaz veda kararı! TRT1 projesinden gündemi sallayacak gelişme...Teşkilat'ın efsanesinden inanılmaz veda kararı! TRT1 projesinden gündemi sallayacak gelişme...

Oyuncu kadrosunda Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Gülper Özdemir, Pelin Karahan, Devrim Saltoğlu, Tayanç Ayaydın, Hasan Küçüktekin, Miray Akay, Nebil Sayın gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin olduğu Bir Zamanlar Kıbrıs yeni sezonda da hız kesmeden ekran serüvenini sürdürecek.

YORUMLAR 12
  • Muşlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir film bence
    Cevapla
  • izmirli 2 yıl önce Şikayet Et
    dizi güzel fakat inci nin hikayesini çok uzattılar. kıbrıs dan çok inci nin ailesinin hikayesine döndü olay.
    Cevapla
  • Nesrin Kurnaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence olaylarin kurgusunu tam yapamamislar gerceklik hissi veremiyor tam olarak ve Kıbrıs'ta olaylar yazlari 1963-1974 arasi tatile mi girmis mi de diziye ara veriliyor?
    Cevapla
  • Hasan Çopur 2 yıl önce Şikayet Et
    Diziler insanları oyalamak ve para kazanmak için çekilen boş şeylerdir izleyen hiçbir şey kazanmıyor izlerken. Nereye bu gidiş?
    Cevapla
  • Yiğitler sultanı 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanane kardeşim insanlardan izleme o vakit izliyorsunki yorum yapıyorsun
    Cevapla
  • Hasan Çopur 2 yıl önce Şikayet Et
    İzleseydim böyle bi yorum yaparmıydım sence?
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanki sen hiç izlemedin?
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Niko Samson bittin olum sen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor