Barbaroslar 1.bölüm fragmanı: Meraklandıran detay! Vurucu sahnesiyle bildiklerinizi unutturacak

Diriliş Ertuğrul'la akıllarda kalıcı bir bırakan Engin Altan Düzyatan'ın tarihi türdeki dizisi Barbaroslar'ın tanıtım fragmanı yayına girdi. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan'ın yanı sıra Yetkin Dikinciler, Ulaş Tuna Astepe ve Caner Topçu'nun yer aldığı Barbaroslar ekran macerasına merhaba demeye hazırlanıyor. Nefes kesen görüntülerin yer aldığı Barbaroslar 1.bölüm fragmanıyla heyecan düzeyini en uç noktaya taşıdı.

GİRİŞ 22.06.2021 09:05 GÜNCELLEME 22.06.2021 09:05
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Osmanlı Devleti tarihinin ünlü denizcisi Barbaros Hayreddin Paşa'nın yaşam öyküsünün ve kahramanlıklarının konu olarak işleneceği Barbaroslar 1.bölüm fragmanı paylaşıldı. Kadroda adı geçen oyuncuların çok uzun bir zamandır çekimlere hazırlandığı ve çalışmalarını sıkı bir tempo içerisinde yürüttüğü Barbaroslar dizisi yeni sezonda TRT1 ekranlarında olacak.

Kardeşlerim 19.bölüm fragmanı çıktı mı? Tepki çeken olay: İzleyenleri küplere bindiren görüntü!Kardeşlerim 19.bölüm fragmanı çıktı mı? Tepki çeken olay: İzleyenleri küplere bindiren görüntü!

Geçtiğimiz günlerde final yaparak ekranlara veda eden Payitaht Abdülhamid projesinin yönetmenliğini üstlenen Doğan Ümit Karaca’nın Barbaroslar dizisinin de yönetmenliğini devralması izleyenlerin heyecanını katlayarak artırdı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yıldızından akılları allak bullak eden veda mesajı! Gidiyor muEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yıldızından akılları allak bullak eden veda mesajı! Gidiyor mu

Sen Anlat Karadeniz dizisiyle milyonların gönlünde taht kuran Ulaş Tuna Astepe ile Diriliş Ertuğrul yapımıyla başarısını sınır ötesine taşıyan Engin Altan Düzyatan'ı aynı ekipte toplayan Barbaroslar dizisi iddialı bir çıkış yakalamayı hedefliyor.

Masumlar Apartmanı Gülseren Budayıcıoğlu'dan şaşırtıcı itiraf! İşin görünmeyen yüzü açığa çıktıMasumlar Apartmanı Gülseren Budayıcıoğlu'dan şaşırtıcı itiraf! İşin görünmeyen yüzü açığa çıktı

15.yüzyılın sonlarında yaşanan tarihsel gelişmeleri gözler önüne serecek Barbaroslar dizisi; Oruç, İshak, İlyas ile Hızır isimlerindeki dört kardeşin Osmanlı İmparatorluğu döneminde Akdeniz’de geçen hikayesini izleyici kitlesiyle buluşturacak.

Es Film imzasıyla TRT1 kanalında unutulmayacak dakikalar yaşatmaya hazırlanan Barbaroslar dizi projesinin tanıtım fragmanı tutkunları tarafından yoğun ilgi gördü.

Acun Ilıcalı'dan beklenmedik Erkan Petekkaya kararı! Kırmızı Oda'dan gidişiyle ortalığı salladıAcun Ilıcalı'dan beklenmedik Erkan Petekkaya kararı! Kırmızı Oda'dan gidişiyle ortalığı salladı

Barbaroslar Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

YORUMLAR 14
  • Azametul devlet .. 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu sanat dünyasına seslenmek istiyorum diriliş ertugrulla hem farklı bir üne hemde ekonomik anlamda büyük bir kazanç sağladı sonra akabinde hemen gitti foxda bir dizi çevirdi millet samarladi meziyeti kendilerinde sanıyorlar halbuki bu millet kendine yakın olan şeylere değer verip yuceltiyor bu sanat dünyası bunu anlasinda artık kendi milletine uzak olmasın.
    Cevapla
  • Kenan kor 2 yıl önce Şikayet Et
    Süper yorum basrol oyuncusu para işin her seyi oynar
    Cevapla
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah türk dizi akımına uyup o onu sevdi bu bunu sevdi onun sevdiğini bu bunu öbürü vs vs kafam karışıyor herneyse ha birde her bölümde bi hain ajan olmasın yaff dirilişte her sezona 5-6 hain osmanda 2 kat fazlası ile devam etti inşallah böyle bir dizi yapmazlar ben pek ümitli değilim ama yinede bir umuttur işte
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Engin Altan rolünün hakkını veriyor vallahi. Helal olsun. Şimdiden söylüyorum. Dizi yayına başlar başlamaz reytingleri alt üst edecek.
    Cevapla
  • Alpaslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Şimşirgil hoca dizinin tarih direktörü olsa keşke de adam gibi tarihi öğrenebileceğimiz bir dizi izlesek
    Cevapla
  • Oğuz 2 yıl önce Şikayet Et
    Yine ağızlarını yaya yaya konuşmaya başlamazlar inşallah. Komik oluyor. Sanki o devrin insanı öyle konuşuyordu.
    Cevapla
  • Türkiye 2 yıl önce Şikayet Et
    Oğuz adam toplantıya gitmiyor savaşa gidiyor ne boş adamlarsınız şu yorumu yazarken kaçkere aklınızı kullanın demekten dilimizde tüy bitti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yılmaz Tunç: İki kulübün de sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu