Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın efsanesinden panikleten 'ayrılık' açıklaması! Herkesi korkuttu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın olmazsa olmaz isimlerinden Oktay Kaynarca veda mesajıyla sıkı takipçilerini endişeye sevk etti. Bir sezonu daha geri bırakırken Hızır Çakırbeyli karakteriyle fırtınalar estiren Oktay Kaynarca'nın kadrodan gidip gitmeyeceği konusu kafalarda soru işareti bıraktırdı. Pek çok kişi onun yeni sezonda olmayacağını düşünürken işin gerçek yüzü çok geçmeden ortaya çıktı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın efsanesinden panikleten 'ayrılık' açıklaması! Herkesi korkuttu
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın efsanesinden panikleten 'ayrılık' açıklaması! Herkesi korkuttu
GİRİŞ 22.06.2021 09:09 GÜNCELLEME 22.06.2021 09:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Senelerdir yayın hayatını sürdürmesine rağmen seyircisi tarafından ilginin bir an bile eksilmediği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yıldız ismi hayrete düşüren bir paylaşıma imza attı. Zorlu ve yorucu geçen bir sezonu daha tamamlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın vazgeçilmez ismi Oktay Kaynarca sosyal medya platformu aracılığıyla veda mesajı yayınladı.

TRT1 Barbaroslar 1.bölüm fragmanı! Heyecanlandıran görüntü! Herkes onlara pür dikkat kesildi...TRT1 Barbaroslar 1.bölüm fragmanı! Heyecanlandıran görüntü! Herkes onlara pür dikkat kesildi...

Hızır Çakırbeyli'yi oynayarak seyircisinin bütün dikkatini üzerine çeken Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde emeği geçen isimlerle beraber çektirdiği fotoğrafı paylaşarak duygu dolu sözleriyle sevenlerinin aklını allak bullak etti. 

Kardeşlerim 19.bölüm fragmanı çıktı mı? Tepki çeken olay: İzleyenleri küplere bindiren görüntü!Kardeşlerim 19.bölüm fragmanı çıktı mı? Tepki çeken olay: İzleyenleri küplere bindiren görüntü!

Instagram üzerinden yapmış olduğu paylaşım takipçileri tarafından veda mesajı şeklinde yorumlanıp Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan gideceği zannedilirken gerçek çok aslında çok başka çıktı. ''Oktay Kaynarca diziden ayrılacak mı?'' şeklinde sorgulamalar kısa bir süre içerisinde ciddi artış göstermeye başlarken Hızır Çakırbeyli karakterinin yeni sezonda da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki yerini alacağının bilgisine ulaşıldı.

Usta oyuncu Oktay Kaynarca'nın yaz döneminin araya girmesiyle beraber EDHO'ya kısa bir mola verildiği için böyle bir paylaşımda bulunduğu gün yüzüne çıkınca hayranları derin bir nefes almış oldu.

Acun Ilıcalı'dan beklenmedik Erkan Petekkaya kararı! Kırmızı Oda'dan gidişiyle ortalığı salladıAcun Ilıcalı'dan beklenmedik Erkan Petekkaya kararı! Kırmızı Oda'dan gidişiyle ortalığı salladı

Oktay Kaynarca aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından şu mesajı paylaşmıştı: “199 Bölüm çekmişiz… Tam altı yıl. Neler yaşamışız hep beraber, dünyaya gelenler, aramızdan ayrılanlar, acılar sevinçler, dostluklar... En önemlisi milyonların evlerine misafir olmuşuz sorgusuz sualsiz, ailelerinden biri rahatlığıyla... Gerçekten çok azim ve inanç isteyen bir özveriyle her hafta yüzümüzün akıyla çıkmamıza sebep değerli çalışma arkadaşlarım, emeklerinize sağlık... Görüşmek üzere…”

Masumlar Apartmanı Gülseren Budayıcıoğlu'dan şaşırtıcı itiraf! İşin görünmeyen yüzü açığa çıktıMasumlar Apartmanı Gülseren Budayıcıoğlu'dan şaşırtıcı itiraf! İşin görünmeyen yüzü açığa çıktı

YORUMLAR 4
  • İhsan 2 yıl önce Şikayet Et
    Görüşmek üzere diyoryala
    Cevapla
  • Nurullah yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    severek ve ilgiyle izlediğim bir dizi film emeği geçen herkese teşekkür ediyorum
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 2 yıl önce Şikayet Et
    OKTAY KAYNARCA GİDERSE FİLMİN BİR ANLAMI KALMAZ oktay kaynarcaya sevgi başka mesela ben seyretmem
    Cevapla
  • Selih Mert 2 yıl önce Şikayet Et
    insanı paradan ancak ölüm kurtarır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?