Avlu yapımından Güldür Güldür Show'a ses getirecek transfer! Gelişi şok etkisi oluşturdu

Show TV'de birbirinden eğlenceli skeçleriyle izleyenleri gülmekten kırıp geçiren Güldür Güldür Show transferlerine bir yenisini daha ekledi. Dokuzuncu sezon için sıkı bir tempo içerisinde hazırlıklarını yürüten Güldür Güldür Show programının ekibine Avlu'nun sevilen ismi Ayça Damgacı'nın da girmesi takipçilerini heyecanlandırdı.

Avlu yapımından Güldür Güldür Show'a ses getirecek transfer! Gelişi şok etkisi oluşturdu
Avlu yapımından Güldür Güldür Show'a ses getirecek transfer! Gelişi şok etkisi oluşturdu
GİRİŞ 02.09.2021 09:47 GÜNCELLEME 02.09.2021 09:48
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Sekiz sezon boyunca kahkaha tufanı estiren oyunlarıyla geniş bir kesimi ekran başına toplayan Güldür Güldür Show'da şaşırtıcı bir transfer hamlesine daha imza atıldı. Yeni sezonda da eğlencenin dur durak bilmediği skeçleriyle hayranlarını keyifli dakikalar yaşatan Güldür Güldür Show'a Avlu dizisinden çok konuşulacak bir transfer gerçekleştirildi. 

TV8 Kırmızı Oda'dan ayrılan Erkan Petekkaya'nın sürpriz dizisi ortaya çıktı! Bu kez polisiye...TV8 Kırmızı Oda'dan ayrılan Erkan Petekkaya'nın sürpriz dizisi ortaya çıktı! Bu kez polisiye...

Star TV'de yayına girdiği döneme damgasını vuran Avlu isimli dizi projesinde üstlendiği ''Hasret Şengül'' karakteriyle seyircilerin ilgi odağına yerleşen Ayça Damgacı, Güldür Güldür Show hanesine adını resmen yazdıracak. 8 Eylül Çarşamba tarihi itibariyle tekrardan seyircili olarak çekimlere başlamaya hazırlanan Güldür Güldür Show'a Tolga Avanoğlu'nun ardından Ayça Damgacı'nın da dahil edilmesi izleyenlerin merakını ikiye katladı.

Bilindiği üzere renkli kişilikleriyle Güldür Güldür Show'a farklı bir soluk kazandıran Ecem Erkek ve Murat Akkoyun'la şoke eden bir kararla ayrılması izleyenleri üzüntü içerisine girmesine sebebiyet vermişti.

YORUMLAR 23
  • Gülay 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaaa harikaaa bayıldım,çok iyi bir karakter oluşturacağından eminim Aramızda Kalsın Hatcik rolüylede çok iyiydi
    Cevapla
  • fdh 2 yıl önce Şikayet Et
    en leş sezon geliyor desene
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet çok heyecanlandım kalbim duracak acabaa asfhgt
    Cevapla
  • Deniz 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben naimenin ayrilmasini cok yanlis buldum acikcasi guldur guldurde cok beyendigim icin sirf filmini izledim ama ne ben ne esim ne kardeslerim sinema filminde cok yetersiz bulduk
    Cevapla
  • Gülay 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben de çok üzüldüm fakat o kadar sağlam oynadı ki çok ön planda kaldı diğer tiyatrocular biraz arkada kaldılar genelde bu şekilde patlama yapan olunca bir sezon sonra ayrılıyorlar,diğer ayrılanlar da öyle oldu..
    Cevapla
  • Taha 2 yıl önce Şikayet Et
    Abi şu burcu ya uyuz oluyorum gitse
    Cevapla
  • Erol 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
  • ELİF 2 yıl önce Şikayet Et
    Ayn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'