Gelinim Mutfakta'da yeni dönem! Karar verildi, Gelinim Mutfakta sunucu sistemi netleşti...

Gelinim Mutfakta yıldız yağmuru konseptinin ardından yeniden sunucu siteminde değişikliğe gitti. Son iki haftadır eski sunucuları programa dahil eden Gelinim Mutfakta programı yeni döneme girdi. Her hafta yeni bir ismi sunucu yapacak olan konsept sona erdi. Peki yeni dönemde Gelinim Mutfakta sunucusu kaç haftada bir değişecek? Daimi sunucu belli oldu mu? İşte tüm detaylar...

Gelinim Mutfakta'da yeni dönem! Karar verildi, Gelinim Mutfakta sunucu sistemi netleşti...
Gelinim Mutfakta'da yeni dönem! Karar verildi, Gelinim Mutfakta sunucu sistemi netleşti...
GİRİŞ 21.01.2022 09:38 GÜNCELLEME 21.01.2022 09:38
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Kanal D'nin kadın yarışma programı Gelinim Mutfakta çok sayıda sunucu denedi. Bu denemeler neticesinde sabit bir sunucuya karar veremese de, izleyicilerden pozitif yönde etki alan sunuculuları yeniden ekrana getirmeye başladı. Peki Gelinim Mutfakta yeni bir konsept ile farklı sunucu sistemine mi geçiş yaptı? 

Bilindiği üzere birkaç sezondur Kanal D ekranında seyirci ile buluşan Gelinim Mutfakta programı bu sezon Demet Akalın ile ekrana merhaba dedi. Ancak Ekim ayı itibariyle Demet Akalın yarışmaya veda etti. Durum böyle olunca program ekibi yeni bir konsept ile 'Yıldız yağmuru' adını verdiği sisteme geçiş yaptı. Bu konsept ile her hafta bir sunucu programı yönetti. 

Songül Karlı, Lerzan Mutlu, Safiye Soyman, Mehmet Ali Erbil, Nursel Ergin, Turgay Başyayla, Ezgi Sertel ve daha nice ünlü isim 1 hafta boyunca Gelinim Mutfakta'da moderatör olarak boy gösterdi. 

Seyirci bazı sunucuları çok sevip benimserken, Mehmet Ali Erbil'i adeta boykot etti. Sosyal medyada tepki çeken program, daha sonraki hafta Nursel Ergin gibi sevilen bir ismi tercih ederek izleyicilerini geri kazandı. 

Gelinim Mutfakta'ya boykot! Ece Ronay olayının ardından Mehmet Ali Erbil'in sunuculuğu istenmedi Gelinim Mutfakta'ya boykot! Ece Ronay olayının ardından Mehmet Ali Erbil'in sunuculuğu istenmedi

SUNUCU SİSTEMİNDE YENİ DÖNEM Mİ BAŞLIYOR?

Hafta içi her gün gündüz kuşağı saatinde ekrana gelen programda, son 2 haftada yaşanan sunucu seçimi akıllara yeni sunucu sisteminin başladığını getirdi. 25 Ekim-29 Ekim arasında sunucu koltuğunda oturan Songül Karlı ikinci kez 20 Aralık- 26 Aralık'ta programda performans sergiledi. Sonraki hafta ise, Nursel Ergin (8 Kasım- 12 Kasım arasında sunucu olmuştu) ise bu hafta ikinci kez Gelinim Mutfakta stüdyosunda yer aldı.

Nursel Ergin kimdir ve nerelidir? Nursel Ergin ayda bir kere Gelinim Mutfakta sunucusu mu olacak? Nursel Ergin kimdir ve nerelidir? Nursel Ergin ayda bir kere Gelinim Mutfakta sunucusu mu olacak?

Durum böyle olunca yeni bir sistemin başladığı düşünüldü. Haftalara bakıldığında Songül Karlı 8 hafta bir kez, Nursel Ergin ise 4 haftada bir kez Gelinim Mutfakta sunuculuğu yapıyor. 

8 hafta boyunca farklı sunucu denendiği göz önünde bulundurulduğunda programın ayda bir kez sunucu değiştireceği öngörülüyor. Ancak konuya ilişkin net bir bilgi bulunmamaktadır. 

NURSEL ERGİN 4 HAFTA ÜST ÜSTE SUNUCU OLDU

Sunucu periyotlarına ilişkin belirsizlik devam ederken, Nursel Ergin'in 4 hafta üst üste sunucu koltuğunda oturduğu görüldü. Bu durumda daimi olarak sunucunun Nursel Ergin olacağı akıllara geldi. 

YORUMLAR 45
  • Nesrin 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya fatih bey yada onur bey olmalı diğerleri yapamıyor ben zaten izlemiyorum artık diğer programlari izliyorum
    Cevapla
  • Nüpelda 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence seda sayan gelsin
    Cevapla
  • Elif Sagit 2 yıl önce Şikayet Et
    Gelinim mutfaktaya erkek sunucu yakışmıyor bayan ve yemek programı olduğu için bayan sunucu olmali Nursel hanim tecrübeli zaten hemde güzel sunuyir kalsin hiç gitmesin
    Cevapla
  • Kamuran 2 yıl önce Şikayet Et
    Nursel kalsın severek beyenerek izlediğimiz bir sunucu ve işi çok iyi biliyor
    Cevapla
  • Sevda 2 yıl önce Şikayet Et
    En güzel yakışan nursel ve Songül karli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...