Teşkilat'ta seyircinin şaşkınlığını gizleyemediği veda! Böylesi tahmin edilemezdi

Oyunculuk sektörüne henüz yeni atılmış olmasına rağmen gözleri üzerinde toplayan Lara Domaç, Teşkilat'taki macerasının sonuna geldi. Roza karakteri ile projeye farklı bir soluk kazandıran Lara Domaç'ın oynadığı ölüm sahnesi Teşkilat dizisi seyircisine unutulmayacak dakikalar yaşattı.

Teşkilat'ta seyircinin şaşkınlığını gizleyemediği veda! Böylesi tahmin edilemezdi
Teşkilat'ta seyircinin şaşkınlığını gizleyemediği veda! Böylesi tahmin edilemezdi
GİRİŞ 23.01.2022 09:31 GÜNCELLEME 23.01.2022 09:31
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Dizi dünyasının yeni simalarından biri olan Lara Domaç, Teşkilat'ta durmadan kötülük peşinde olan Yıldırım karakterinin evladını oynuyordu. Projede yer aldığı süre zarfında bambaşka bir renk katan Lara Domaç'ın üstlendiği ''ölüm sahnesi'' Teşkilat takipçilerinin yüreğini parçaladı.

Kuruluş Osman'da akıl almaz ayrılık! Başroldeki ismin vedasını duyan kulaklarına inanamadıKuruluş Osman'da akıl almaz ayrılık! Başroldeki ismin vedasını duyan kulaklarına inanamadı

İlk defa 2012 senesinde ''Cheetos Elektrik'' reklam filmi ile kameralar karşısına geçen ve 2019 senesinde düzenlenen ''Sinema Güzeli'' yarışmasında üçüncülüğe layık görülen Lara Domaç, Teşkilat'ta artık olmayacak.

Ezel'in yokluğunu hissettirmeyecek film geliyor! Nejat İşler fırtına gibi esip geçecekEzel'in yokluğunu hissettirmeyecek film geliyor! Nejat İşler fırtına gibi esip geçecek

Roza'nın yaşam savaşını kaybetmesiyle derinden sarsılan Yıldırım, hayatı boyunca unutamayacağı bir ıstırap çeker. Teşkilat sayesinde oyunculuk anlamında kayda değer bir tecrübe elde eden ve geniş bir kesimin yakından tanıdığı bir isim haline gelen Lara Domaç, senaryo gereği hayatını kaybederek ayrıldı.

YORUMLAR 13
  • 456 2 yıl önce Şikayet Et
    Oyuncularyapmacikvedaebakislikurgugibisenaryolarsenaryolarintekbirkisiuzerineolmasidacoksacma
    Cevapla
  • HHH 2 yıl önce Şikayet Et
    Haber7 böyle bir yorumu nasıl veriyorsunuz sizde bir alemsiniz
    Cevapla
  • Vahit 2 yıl önce Şikayet Et
    İyice saçmaladılar
    Cevapla
  • Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Film de olsa biraz gercekci olsun konu ve sahneler. Sacma sapan isler olmasa daha iyi olacak.
    Cevapla
  • ELECTRAS 2 yıl önce Şikayet Et
    ketche gittikten sonra kalite kalmadı net.
    Cevapla
  • Metinbaba 2 yıl önce Şikayet Et
    ayaklarının dibindeki gaz bombasına, saaadece bakan!,bi tekme vurup geri atamayan, Turkiyenin MİT mensubu yoktur heralde!,ilk 2 bölümden sonrası, FOS...
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet dizi de bazı ufak saçmalıklar olmakla beraber gerçekten güzel bir dizi. Sonuçta hiçbir atraksiyon olmayan bir aşk dizisi değil. O kadar kolay değil. Genel olarak da oldukça güzel bir dizi. Hakkını da yemeyelim. Bazı ufak şeyleri de görmezden gelip geçin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız