Ezel gibi bir proje çekilmesini isteyenler için müjdeli haber! Nejat İşler fırtınası esecek

Bir dönemin izlenme rekorları kıran projesi Ezel'in yönetmenliğini üstlenen Uluç Bayraktar'dan çok konuşulacak bir sinema filmi projesi geliyor. Büyük müjde verilir verilmez izleyenlerin heyecanını zirveye çıkaran ''İyi Adamın 10 Günü'' isimli beyaz perde yapımının detayları şekillenmeye başladı.

Ezel gibi bir proje çekilmesini isteyenler için müjdeli haber! Nejat İşler fırtınası esecek
Ezel gibi bir proje çekilmesini isteyenler için müjdeli haber! Nejat İşler fırtınası esecek
GİRİŞ 23.01.2022 15:59 GÜNCELLEME 23.01.2022 15:59
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Seneler geçse de izleri hafızalardan silinmeyecek yapımlardan biri olan Ezel'in yönetmeninden büyük ses getirecek proje geliyor. Şimdi de sinema dünyasında başarılı bir iş çıkarmayı hedefleyen Uluç Bayraktar, Ezel'in yokluğunu hissettirmeyecek bir sinema filmiyle dönüş yapıyor. 

Kuruluş Osman'da akıl almaz ayrılık! Başroldeki ismin vedasını duyan kulaklarına inanamadıKuruluş Osman'da akıl almaz ayrılık! Başroldeki ismin vedasını duyan kulaklarına inanamadı

Sürpriz gelişme duyurulur duyurulmaz Ezel dizisi tutkunlarının merakını ikiye katlayan beyaz perde ismi ''İyi Adamın 10 Günü'' olarak belirlendi. Sadık karakterinin toplamda 10 gün boyunca sürecek macerasının gözler önüne serileceği İyi Adamın 10 Günü projesinin başrol oyuncusunun ise Nejat İşler olacağı açıklandı.

Teşkilat'ta kahreden ayrılık! Ölüm haberini duyunca dünyası başına yıkıldıTeşkilat'ta kahreden ayrılık! Ölüm haberini duyunca dünyası başına yıkıldı

Bir dijital platform aracılığıyla yayına gireceği ve Ocak ayında çekimlere start verileceği öğrenilen Nejat İşler'li İyi Adamın 10 Günü'nün okuma provası 25 Aralık tarihinde gerçekleşecek.

Yönetmenlik koltuğunda Ezel'in başarılı yapımcısı Uluç Bayraktar'ın oturacağı İyi Adamın 10 Günü filminin oyuncu kadrosu ise şu şekildedir: Barış Falay, Esra Ronabar, Nur Fettahoğlu, Şenay Gürler, Rıza Kocaoğlu, İlayda Alişan ve Hazal Filiz Küçükköse

YORUMLAR 11
  • şeytan sizsiniz 2 yıl önce Şikayet Et
    yine ciğeri beş para etmeyen bir müsveddenin reklamını yapıyorsunuz. nejat işleri haber yapmak zorunda mısınız? şart mı? biraz hassasiyet gösterseniz bu müsveddeden bahsetmeseniz olmaz mı?
    Cevapla
  • mithat ünsal 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu geziciye kaldıysak tüh ki ne tüh...
    Cevapla
  • ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    nejat işler oyuncu diyorlar ya oyuncu dediğin rolüne bürünendir.şeklini şemalını değiştirendir.
    Cevapla
  • Dayi 2 yıl önce Şikayet Et
    Mesele dizi degil mesele dayi olabilmek mesele oynamak degil mesele ezel olabilmek peki kardes tekrar yapabilecekmisin onlarsiz ?
    Cevapla
  • Recep 2 yıl önce Şikayet Et
    Nejat İşler var ise at çöpe gitsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!