Zeynep Tor tarım şehri Kırklareli’nde

Tohumdan hasada, tarladan tezgâha Türkiye tarımının gücü ‘Topraktan Sofraya’ ile Ülke TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Topraktan Sofraya bu hafta Ergene Havzası’nın bereketli topraklarına sahip Kırklareli’nden ekranlara gelecek.

Zeynep Tor tarım şehri Kırklareli’nde
Zeynep Tor tarım şehri Kırklareli’nde
GİRİŞ 25.01.2022 17:33 GÜNCELLEME 25.01.2022 17:33

Topraktan Sofraya, sofralara gelen besinlerin yolculuğunu Ülke TV ekranlarına taşıyor. Zeynep Tor bu hafta Kırklareli’nin Vize ilçesinden evlere konuk olacak. Topraktan Sofraya ekibi ilk olarak Akpınar köyünde üretim yapan Seher Topçular’ı ziyaret edecek. Topçular’ın ürettiği ürünler hakkında bilgi alan Zeynep Tor, daha sonra ahıra girip kuzulara biberonla süt verecek.

Programda ayrıca Kırklareli Tarım Fuarı’na giden Topraktan Sofraya ekibi, fuarda bulunan son teknoloji traktörleri ve tarım makinelerini  Ülke TV ekranlarından izleyicilere aktaracak.

Daha iyi şartlarda üretim yapan üreticilerden, daha sağlıklı ürünler tüketen topluma giden yolu öğrenmeye, keşfetmeye ve anlamaya çalışan program Topraktan Sofraya, Zeynep Tor’un sunumuyla her Çarşamba 18:00’de Ülke TV’de.

Program Adı   : Topraktan Sofraya

Yayın tarihi     : 25 Ocak 2022, Çarşamba

Yayın Saati      : 18.00

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak