Samsun’un doğal güzellikleri Gündüz Gece’de

Ekranların sempatik ismi Kürşat, Anadolu’nun cennet köşelerini gezmeye devam ediyor. Farklı şehirlerden renkli görüntüler ve yıllardır süregelen ilginç geleneklerin yer aldığı Gündüz Gece bu hafta Samsun’dan izleyici karşısına çıkacak.

Samsun’un doğal güzellikleri Gündüz Gece’de
Samsun’un doğal güzellikleri Gündüz Gece’de
GİRİŞ 03.06.2022 13:54 GÜNCELLEME 03.06.2022 13:54

Türkiye’nin gizli kalmış köşeleri, Doğu’dan Batı’ya ülkenin her bölgesinden ilginç gelenekler ve birbirinden lezzetli yöresel yemekler sevilen türkücü Kürşat’ın sunumuyla Gündüz Gece’de izleyici karşısına çıkıyor. Gündüz Gece ekibi bu hafta tertemiz sahilleri, benzersiz doğal güzellikleriyle Samsun’dan evlere konuk olacak. Gündüz Gece ekibi ilk olarak Çarşamba’da yer alan doğal yaşam parkına gitti. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyenlerin uğrak yeri olan parkta yeşilin ve yaban hayatının tadını çıkaran Kürşat, izleyicileri için benzersiz kareler derledi. Gündüz Gece ekibinin bir sonraki durağı tamamen ahşaptan oluşan Göğceli Camii oldu. 1206 yılında Anadolu Selçuklu Sultanı I. Gıyaseddin Keyhüsrev döneminde yığma tekniğiyle inşa edilen camiyi gezen Kürşat, işçilik karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Gündüz Gece ekibi son olarak Samsun’un meşhur pidesinin tadına bakmaya gitti. Pide ustasıyla birlikte kolları sıvayan Kürşat, bir yandan pide yapımına eşlik etti bir yandan da keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Anadolu kültürünü gerçek tanıklarından dinlemek isteyenlerin buluştuğu ‘Gündüz Gece’ her Cumartesi 11:30’da Kanal 7’de…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!