Hatay mutfağından eşsiz lezzetler Dünyanın Tadı’nda

Yasin Esirgenç’in sunduğu Dünyanın Tadı, Türkiye ve dünyanın önemli lezzet duraklarından evlere konuk oluyor. Dünyanın Tadı ekibi bu hafta Medeniyetler Beşiği Hatay’dan eşsiz lezzetlerle ekrandaki yerini alacak.

Hatay mutfağından eşsiz lezzetler Dünyanın Tadı’nda
Hatay mutfağından eşsiz lezzetler Dünyanın Tadı’nda
GİRİŞ 03.06.2022 14:06 GÜNCELLEME 03.06.2022 14:06

Yasin Esirgenç’in sunumuyla ekrana gelen Dünyanın Tadı, seçkin mutfaklardan öğrendikleri muhteşem tarifleri ekrana taşımaya devam ediyor. Yeni tarifler denemek isteyenlerin ilham aldığı Dünyanın Tadı bu hafta birbirinden lezzetli yemekleriyle Hatay’dan izleyici karşısına çıkacak. Dünyanın Tadı ekibi ilk olarak Hataylı bir ailenin evine konuk oldu. Burada Hatay’ın en meşhur tatlısı künefe yapımına eşlik eden Esirgenç, ev sahibinin künefe tepsisiyle yaptığı gösteri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Yasin Esirgenç, daha sonra tandırda şekerli kahke yapımını öğrenmeye gitti. Çeşitli baharat karışımlarının yer aldığı kahkenin tadına bakan Esirgenç, tandır başında keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Dünyanın Tadı ekibi son olarak fırında katıklı ekmek keyfi yaptı. Hatay’ın meşhur ekmeğinin püf noktalarını öğrenen Yasin Esirgenç, Hatay mutfağının tarihine dair önemli bilgiler edindi.

Türk ve dünya mutfaklarından farklı lezzetler Yasin Esirgenç’in sunumuyla her Cumartesi saat 15:10’da ‘’Dünyanın Tadı’’ programı ile Kanal 7’de…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi