Çukurova’nın incisi Kozan Dünyayı Geziyorum’da

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum Türkiye ve dünyadan benzersiz görüntülerle izleyicisiyle buluşuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta Adana’nın gözbebeği Kozan’dan evlere konuk olacak.

Çukurova’nın incisi Kozan Dünyayı Geziyorum’da
Çukurova’nın incisi Kozan Dünyayı Geziyorum’da
GİRİŞ 03.06.2022 13:55 GÜNCELLEME 03.06.2022 13:55

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri ekrana getiren Dünyayı Geziyorum izleyicilerine oturdukları yerden dünyayı gezme olanağı sunuyor. Dünyayı Geziyorum ekibi bu hafta Çukurova’nın kalbinde yer alan Adana Kozan’dan izleyici karşısına çıkacak. Dünyayı Geziyorum ekibi Kozan’da ilk olarak tarihi çarşıya gitti. Her köşesinde buram buram tarih kokan Kozan çarşısını gezen Özlem Tunca, çarşı esnafıyla sohbet etti. Özlem Tunca’nın bir sonraki durağı Asurlular tarafından inşa edilen ve daha sonra bölgede yüzyıllarca hüküm sürmüş olan Hititlerin eline geçen Kozan Kalesi oldu. Kaleyi gezip tarihe tanıklık eden Özlem Tunca, kalenin geçmişteki kullanımıyla ilgili bilgi verdi.

Dünyayı Geziyorum ekibi son olarak Kozan’ın meşhur Pınargözü’nü gezdi. Berrak suların yanında yemek keyfi yapan Özlem Tunca, izleyicileri için mavi ile yeşilin muhteşem uyumunu görüntüledi.

Ekranların sevilen ismi Özlem Tunca’nın sunduğu Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:10’da Kanal 7’de…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar