Kuruluş Osman oyuncusu Ahmet Yenilmez’den beklenmedik haber! Yapımcı Mehmet Bozdağ bizzat duyurdu

Kuruluş Osman dizisinde Kayı Obası’nın demircisi Davud karakteriyle farklı bir renk katan Ahmet Yenilmez’dan hayranlarını üzüntüye sokacak bir haber geldi. Kuruluş Osman dizisinin yapımcılığını, proje tasarımını ve senaristliğini üstlenen Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesabı aracılığıyla usta oyuncu Ahmet Yenilmez’in veda ettiğini açıkladı.

Kuruluş Osman oyuncusu Ahmet Yenilmez’den beklenmedik haber! Yapımcı Mehmet Bozdağ bizzat duyurdu
Kuruluş Osman oyuncusu Ahmet Yenilmez’den beklenmedik haber! Yapımcı Mehmet Bozdağ bizzat duyurdu
GİRİŞ 20.06.2022 09:38 GÜNCELLEME 20.06.2022 09:39
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Deli, Yürek, Ekmek Teknesi, Acı Hayat ve Kurtlar Vadisi gibi projelerle hayran kitlesini genişleten Ahmet Yenilmez, rol aldığı Kuruluş Osman dizisiyle vedalaştı. Tiyatro, dizi ve sinema oyunculuğunun yanı sıra şair ve yazar kimliğiyle de tanınan Ahmet Yenilmez’in Kuruluş Osman’daki hikayesi sonlandı.

Camdaki Kız’ın sevilen siması Cihangir Ceyhan’dan şaşkına çeviren proje! Pelin Karahan’la beraber…Camdaki Kız’ın sevilen siması Cihangir Ceyhan’dan şaşkına çeviren proje! Pelin Karahan’la beraber…

Diriliş Ertuğrul, Destan, Mehmetçik Kut’ül Amare, Bozkır Arslanı Celaleddin ve Kuruluş Osman gibi projelerin yapımcılığında bulunan Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesabı üzerinden Ahmet Yenilmez’in ayrıldığını takipçilerine duyurdu. Kuruluş Osman’da Osman Gazi’nin destekçisi olan ve yine onun verdiği görev doğrultusunda Yenişehir’e giden ‘Demirci Davud’ karakteriyle nam salan Ahmet Yenilmez, 4.sezonda olmayacak.

Destan’da herkesi şaşkına çeviren ayrılık! Kilit ismi 2.sezonda göremeyeceksinizDestan’da herkesi şaşkına çeviren ayrılık! Kilit ismi 2.sezonda göremeyeceksiniz

Twitter platformu aracılığıyla açıklamalar gerçekleştiren Mehmet Bozdağ, ‘’Tarihimizi anlatırken bizlere yol arkadaşlığı yapan, fetihlerimizin mimarlarından, obamızın demir ustası Demirci Davud karakterine bu akşam veda ettik. Bu role yüreğini koyan sevgili Ahmet Yenilmez ağabeye emekleri için çok teşekkür ederim. Yüreğine, bileğine sağlık.’’ şeklinde ifadelere yer verdi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • camika 1 yıl önce Şikayet Et
    Burak özçivit'i istemiyoruz dedikçe zoraki adamı oynatıyorsunuz yahu istemiyoruz istemiyoruz oyunculuğu beş para etmez diziden soğuttu bizi
    Cevapla
  • camika 1 yıl önce Şikayet Et
    bu sene Burak Özçivit oynatırsanız hiç oynatmayın boşu boşuna
    Cevapla
  • Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    burak özçivit ayrılsaydı iyiydi 4. sezon geliyor adamın oyunculuğu ceset diriliş ertuğrul un tırnağı olamaz bu kuruluş
    Cevapla
  • Yiğido 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir yalancı ve aldatıcı eksik olur
    Cevapla
  • Hacer 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizin gibilerin hoşuna gitmez tâbi tarihi bir dizide oynamak herkesin harcı değil
    Cevapla
  • Rst 1 yıl önce Şikayet Et
    Öldükten sonra tabiidir ki mecburi vedadir.Nasil kalacak tı ki?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam