Camdaki Kız’ın sevilen siması Cihangir Ceyhan’dan şaşkına çeviren proje! Pelin Karahan’la beraber…

Camdaki Kız dizisinin kadrosuna sonradan girmesine rağmen izleyenlerin ilgisini çekmeyi başaran Cihangir Ceyhan, ses getirecek bir projeye daha imzasını attı. Camdaki Kız projesinin ekibine adını yazdırdıktan sonra olayların akışını etkileyen Cihangir Ceyhan, ‘’Güven Bana’’ adlı beyaz perde projesinde Pelin Karahan’la başrolleri paylaşacak.

Camdaki Kız’ın sevilen siması Cihangir Ceyhan’dan şaşkına çeviren proje! Pelin Karahan’la beraber…
Camdaki Kız’ın sevilen siması Cihangir Ceyhan’dan şaşkına çeviren proje! Pelin Karahan’la beraber…
GİRİŞ 16.06.2022 12:07 GÜNCELLEME 16.06.2022 12:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rafet’in yeni şoförü ‘Hayri Ersoy’ karakteri ile Camdaki Kız yapımıyla anlaşma sağlayan ve çok kısa bir süre içerisinde izleyenlerin beğenisini toplayan Cihangir Ceyhan’ın yeni adresi belli oldu.

Camdaki Kız’ın yanı sıra Alev Alev, Çukur ve Sıfır Bir isimli projelerde performans sergileyen Cihangir Ceyhan, yönetmenlik koltuğunda Selçuk Aydemir’in oturacağı ‘Güven Bana’ isimli sinema filmi projesiyle el sıkıştı.

Kuruluş Osman oyuncusu Ahmet Yenilmez’den beklenmedik haber! Yapımcı Mehmet Bozdağ bizzat duyurduKuruluş Osman oyuncusu Ahmet Yenilmez’den beklenmedik haber! Yapımcı Mehmet Bozdağ bizzat duyurdu

Aytaç Medya imzasıyla vizyona girecek Güven Bana projesiyle sözleşme imzalayan Cihangir Ceyhan, başrol oyuncusu olarak kameralar karşısına geçmeye hazırlanıyor. Aytaç Medya’da ‘Genel Müdür’ olan Ediz Kentkuran’ın idari yapımcılığında bulunacağı Güven Bana yapımı için hazırlık sürecine giren Cihangir Ceyhan’ın partnerinin ise ünlü oyuncu Pelin Karahan olacağı açıklandı.

Destan’da herkesi şaşkına çeviren ayrılık! Kilit ismi 2.sezonda göremeyeceksinizDestan’da herkesi şaşkına çeviren ayrılık! Kilit ismi 2.sezonda göremeyeceksiniz

Bilindiği üzere Aytaç Medya, başrollerini Büşra Pekin, Ayberk Pekcan, Nursel Köse’nin paylaştığı ve 680 bin gişe yapan “Dilberay” filmine imza atmıştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • melek 1 yıl önce Şikayet Et
    pelih karahan mı dünyanın en itici kadını olabilir
    Cevapla
  • Erhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hem cinsinize tanımadan böyle bir yakıştırma yapmak daha itici.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beşiktaş - Ankaragücü! CANLI
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi