Zerrin Özer müziği bıraktı!

Zerrin Özer, "Kıymetli dostlarım, ben Zerrin Özer..! Birkaç gün önce mesleki kariyerimi kendi irademle noktaladım." diyerek müzik kariyerini sonlandırdığını sosyal medyadan duyurdu.

Zerrin Özer müziği bıraktı!
Zerrin Özer müziği bıraktı!
GİRİŞ 23.06.2022 01:15 GÜNCELLEME 23.06.2022 01:17
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Zerrin Özer hayranları ünlü sanatçının sosyal medya paylaşımı ile şoke etti. Pop müziğinin sevilen ismi Zerrin Özer, sosyal medya paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti.

90'lı yıllara damga vuran 64 yaşındaki sanatçı Zerrin Özer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kötü haberi verdi.

ZERRİN ÖZER: KENDİ İRADEMLE NOKTALADIM

Uzun bir süredir müzik dünyasından uzak bir yaşam süren Zerrin Özer, Instagram paylaşımı ile sevenlerini üzdü. Ünlü sanatçı paylaşımı ile müzik kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

İŞTE ZERRİN ÖZER'İN O PAYLAŞIMI

Zerrin Özer paylaşımında "Kıymetli dostlarım! Ben Zerrin Özer..! Birkaç gün önce mesleki kariyerimi kendi irademle noktaladım. Bu arada canlarıma açıklamalıyım ki sağlığım gayet iyidir. Hepinize, tüm canlarıma saygılarımı yolluyorum. Teşekkür ederim. Zerrin Özer" ifadelerini kullandı.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • diloşcuk 5 ay önce Şikayet Et
    Affet tanrım sürekli story'imde şarkınız çıkıyor sinir oldum artık
    Cevapla
  • Baytar 1 yıl önce Şikayet Et
    Öyle üzüldüm ki yemeden içmeden kesildim?
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    mesleki faaliyetin zaten yoktuki
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Otomotiv satışlarında aylar sonra bir ilk yaşandı
Fenerbahçe Beko kaybetti! Son düdükle ortalık karıştı