Çukur ve Üç Kuruş’un efsanesinden çok konuşulacak proje! Gelecek Uzun Sürer'in Harun'u olacak

2017 – 2021 yılları arasında AY Yapım imzasıyla Show TV’de yayına giren Çukur dizsinde üstlendiği ‘Cumali Koçovalı’ karakteriyle akıllara kazınan Necip Memili’nin yeni adresi belli oldu. Çukur dizisinin yanı sıra Üç Kuruş, Şahsiyet, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Yaprak Dökümü ve Arka Sokaklar gibi projelerde boy gösteren Necip Memili, Gelecek Uzun Sürer’e transfer edildi.

Çukur ve Üç Kuruş’un efsanesinden çok konuşulacak proje! Gelecek Uzun Sürer'in Harun'u olacak
Çukur ve Üç Kuruş’un efsanesinden çok konuşulacak proje! Gelecek Uzun Sürer'in Harun'u olacak
GİRİŞ 04.08.2022 15:18 GÜNCELLEME 04.08.2022 15:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yönetmenlik koltuğunda Deniz Yorulmazer’in oturduğu ve senaristliğini ise Damla Serim’in kaleme aldığı Gelecek Uzun Sürer dizisine yankı uyandıracak bir transfer yapıldı. Çukur dizisinde Koçovalı ailesinin en büyük oğlu ‘Cumali Koçovalı’ karakteriyle hafızalarda kalıcı bir iz bıraktıran Necip Memili, Beverly Hills, 90210 uyarlaması Gelecek Uzun Sürer’in kadrosuna adını yazdırdı.

Yargı dizisinden Avcı’ya büyük ses getirecek transfer! Seri katil rolüyle çok şaşırtacakYargı dizisinden Avcı’ya büyük ses getirecek transfer! Seri katil rolüyle çok şaşırtacak

Çukur dizisinin yanı sıra yapımcılığını AY Yapım’ın sahibi Kerem Çatay’ın üstlendiği Üç Kuruş dizisinde rol aldığı ‘Kılıç Hicaz’ karakteriyle de adından geniş kitlelere söz ettiren Necip Memili’nin sürpriz projesi hayranları tarafından coşkuyla karşılandı. Hazırlıkların hız kesmeden devam ettiği ve sıkı bir tempo içerisinde çalışmaların yürütüldüğü Gelecek Uzun Sürer'le anlaşma sağlayan Necip Memili performansıyla bir kez daha dikkatleri üstünde toplayacak.

TRT1 Masumlar Apartmanı’nın yerine ortalığı kasıp kavuracak dizi geliyor! Büyük etki bırakacakTRT1 Masumlar Apartmanı’nın yerine ortalığı kasıp kavuracak dizi geliyor! Büyük etki bırakacak

Bir grup liseli gencin başından geçen olayları AY Yapım imzasıyla konu olarak işleyecek Gelecek Uzun Sürer’de Necip Memili’nin hangi rolü oynayacağı belli oldu. Oyuncu kadrosunda Ekin Koç, Uraz Kaygılaroğlu, Nesrin Cavadzade, Hafsanur Sancaktutan ve Aslıhan Malbora gibi birbirinden iddialı isimlerin yer alacağı Gelecek Uzun Sürer yapımında Harun karakteriyle kameralar karşısına geçecek.

Kuruluş Osman’ın yapımcısından hafızalardan silinmeyecek proje! Peygamberimizin hayatı film oluyorKuruluş Osman’ın yapımcısından hafızalardan silinmeyecek proje! Peygamberimizin hayatı film oluyor

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Taner 1 yıl önce Şikayet Et
    Ortalık dizi dolu bu nedir kardeşim yeter
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kylian Mbappe ayrılığı resmen açıkladı
Türk SİHA’ların ‘yerli’ gözü: Milyar dolarlık mesele