Avcı’ya Yargı dizisinden yankı uyandıracak transfer! Seri katil rolüyle ezberleri bozmaya geliyor

Görüntü yönetmenliğini Yalçın Avcı’nın yaptığı ve müziklerini ise Toygar Işıklı’nın bestelediği Yargı dizisinin Ceylin’i Pınar Deniz, Avcı dizisine transfer edildi. Yakın bir zaman sonra Disney Plus’ta seyircisinin karşısına geçmeye hazırlanan Pınar Deniz’in sürpriz dizisi Avcı’dan sabırsızlık içerisinde beklenen ilk görüntüler geldi.

Avcı’ya Yargı dizisinden yankı uyandıracak transfer! Seri katil rolüyle ezberleri bozmaya geliyor
Avcı’ya Yargı dizisinden yankı uyandıracak transfer! Seri katil rolüyle ezberleri bozmaya geliyor
GİRİŞ 07.08.2022 16:17 GÜNCELLEME 07.08.2022 16:18

Mizah, gerilim ve suç türündeki Avcı dizisi iddialı hikayesi ve güçlü kadrosuyla izleyenleri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. BKM imzasıyla Disney Plus ekranlarında fırtınalar estirecek olan Avcı dizisinde Pınar Deniz kameralar karşısına geçecek.

Yönetmenlik koltuğunda Ali Bilgin’in oturduğu ve 19 Eylül 2021’den beri yayın hayatını sürdüren Yargı dizisiyle popülaritesini artıran Pınar Deniz, Avcı dizisinde ‘Yasemin’ karakteriyle gümbür gümbür dönüyor. Yargı dizisinin sezon finali yapmasının ardından çalışmalara hız kesmeden devam eden Pınar Deniz, Üç Kuruş dizisinin Kartal Çaka'sı Uraz Kaygılaroğlu ile beraber Avcı projesinde başrolleri paylaşacak.

Kuruluş Osman’ın yapımcısından hafızalardan silinmeyecek proje! Peygamberimizin hayatı film oluyorKuruluş Osman’ın yapımcısından hafızalardan silinmeyecek proje! Peygamberimizin hayatı film oluyor

Sema Ergenekon’un senaryosunu kaleme aldığı ve yapımcılığını ise AY Yapım’ın kurucusu Kerem Çatay’ın üstlendiği Yargı dizisinde rol aldığı ‘Ceylin Erguvan Kaya’ karakteriyle isminden bahsettiren Pınar Deniz, Avcı dizisinde gündüzleri oyunculuk yapan seri bir katili oynamaya hazırlanıyor.

Vahide Perçin’li Hakime Hanım dizisinde inanılmaz karar! Önce oyuncusu sonra da ismi...Vahide Perçin’li Hakime Hanım dizisinde inanılmaz karar! Önce oyuncusu sonra da ismi...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri