Kuruluş Osman’ın yapımcısından fark katacak proje! Peygamber Efendimiz'in hikayesini sunacak

Piyasaya sürdüğü projeleriyle göz dolduran başarı sağlayan Mehmet Bozdağ’dan izleyenlerin tüm dikkatini üzerinde toplayacak bir yapım geliyor. ‘Efendimiz’ isimli beyaz perde projesini sinema tutkunlarıyla buluşturmaya hazırlanan Mehmet Bozdağ, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in hayat hikayesini gözler önüne serecek.

Kuruluş Osman’ın yapımcısından fark katacak proje! Peygamber Efendimiz'in hikayesini sunacak
Kuruluş Osman’ın yapımcısından fark katacak proje! Peygamber Efendimiz'in hikayesini sunacak
GİRİŞ 11.08.2022 08:58 GÜNCELLEME 11.08.2022 08:58
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul, Kuruluş Osman ve Destan gibi birbirinden iddialı yapımlarıyla geniş coğrafya üzerinde nam salan Mehmet Bozdağ’dan seyirciyi etkisi altına alacak bir proje geliyor. Bozdağ Film adlı yapım şirketinin kuruculuğunu üstlenen ve projeleriyle gerek Türkiye’de gerekse dünyanın çeşitli ülkelerinde büyük ilgi gören Mehmet Bozdağ, ‘Efendimiz’ isimli sinema filmi projesini izleyenlerin beğenisine sunacak.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in yaşam öyküsünün konu olarak işleneceği ‘Efendimiz’ filminin vizyona gireceği tarih şimdilik açıklanmadı.

Çukur ve Üç Kuruş’un efsanesinden çok konuşulacak proje! Gelecek Uzun Sürer'in Harun'u olacakÇukur ve Üç Kuruş’un efsanesinden çok konuşulacak proje! Gelecek Uzun Sürer'in Harun'u olacak

Mehmet Bozdağ’ın seyircisinin karşısına geçireceği projelerden bir tanesi de İbn-i Sina olacak. TRT Dijital’de yayın hayatına başlayacak İbn-i Sina dizisinin toplamda on bölümden oluşması planlanıyor. Hakan Arslan’ın yönetmenliği eşliğinde çekimleri yapılacak olan dizinin, İbn-i Sina’nın çocukluk yıllarından itibaren başlayacağı öğrenildi. Bozdağ Film’in hazırladığı başka bir yapım olan Ateş Kuşları, ATV kanalında ekran macerasına atılacak ve sokak çocuklarının etkileyici hikayesini gözler önüne serecek. Emir Khalilzadeh’in yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz’ın senaryosunu kaleme aldığı Ateş Kuşları yeni sezonda ATV’de olacak.

Kuruluş Osman’ın Tekfur Basileus’undan müjdeli haber! Gecenin Ucunda'yla ortalığı sallayacakKuruluş Osman’ın Tekfur Basileus’undan müjdeli haber! Gecenin Ucunda'yla ortalığı sallayacak

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 16
  • Denizli Erdoğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel haber şimdiden heyacanla bekliyoruz.
    Cevapla
  • Uyarıyoruz... 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle kırmızı çizgi.. bu magazin konusu edilemez. Dizilerde uygulanan adi taktikler uygulanamaz. Bu işin sonu mahkemede bitmesin...
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Osmanli da ki uydurmalarini burda yaparsa film piyasasindan silerler...haberi olsun....Peygamber efendimiz kirmizi cizgimiz.
    Cevapla
  • Sağduyu 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz yapmayın zaten yapmışlardı.
    Cevapla
  • Ümmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhtesem bekliyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak