Kocaeli’nden sağlık dolu bilgiler

Op. Dr. Feridun Kunak sağlık dolu bir programla evlere konuk oluyor. Sağlığı izleyicisinin ayağına götüren Feridun Kunak’ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta Kocaeli’nden faydalı bilgilerle izleyicisiyle buluşuyor.

Kocaeli’nden sağlık dolu bilgiler
Kocaeli’nden sağlık dolu bilgiler
GİRİŞ 11.11.2022 14:49 GÜNCELLEME 11.11.2022 14:49

Yaptığı programlarla izleyicisinin yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen Op. Dr. Feridun Kunak, alternatif tıbbı modern tıpla harmanlıyor.  Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibi bu hafta İstanbul’un yanı başında doğal güzellikleriyle görenleri kendisine hayran bırakan Kocaeli’nden izleyici karşısına çıkacak. Dr. Feridun Kunak ekibi ilk olarak Kocaeli Ormanya Parkı’na gitti. Son yıllarda oldukça popüler olan ve içerisinde çeşit çeşit canlının yaşadığı parkı gezen Kunak, elleriyle hayvanları besledi. Dr. Feridun Kunak ve ekibi daha sonra bir ailenin evine konuk oldu. Evin hanımından annesinin kendisini görmeyi çok istediğini fakat yakın zamanda vefat ettiğini öğrenen Kunak, teyzenin mezarına gidince duydu dolu anlar yaşadı.

Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibi son olarak Şehriye Abla’nın evine konuk oldu. Şehriye Abla’nın ayaklarındaki lenfödem hakkında detaylı bilgiler veren Feridun Kunak, hazırladığı kürlerle evde tedavi uyguladı.  

Meşhur Sağlıklı ve kaliteli bir hayata kapı açmaya hazırlanan ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ her Cumartesi 13.15 ’de Kanal 7’de…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı
İşgalci teröristler Gazze'ye giden un yüklü kamyonu durdurup çuvalları parçaladılar!