Katar ve Maldivler Dünyayı Geziyorum’da

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum Türkiye ve dünyadan benzersiz görüntülerle izleyicisiyle buluşuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta iki farklı ülkeden renkli karelerle ekrandaki yerini alacak.

Katar ve Maldivler Dünyayı Geziyorum’da
Katar ve Maldivler Dünyayı Geziyorum’da
GİRİŞ 11.11.2022 16:07 GÜNCELLEME 11.11.2022 16:07

Dünyayı gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri ekrana getiren Dünyayı Geziyorum izleyicilerine oturdukları yerden dünyayı gezme olanağı sunuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta hem Katar’ı hem de Maldivler'i gezecek. Dünyayı Geziyorum ekibi ilk olarak Katar’ın meşhur İnci Adası’na gitti. İnci Adası’nın eşsiz manzarası ve  ihtişamlı yapılarını gören Özlem Tunca, şaşkınlığını gizleyemedi. Dünyayı Geziyorum ekibinin bir sonraki durağı Katara Kültür Köyü oldu. Köyün görkemli yapılarını gezen Özlem Tunca izleyicileri için benzersiz kareler derledi. Dünyayı Geziyorum Ekibi Katar’da son olarak ilginç kültürlerden biri olan şahin beslemenin inceliklerini öğrendi. Katar’ın meşhur şahinlerinden birini eline alan Özlem Tunca heyecan dolu anlar yaşadı. 

Dünyayı Geziyorum ekibi Katar gezisinin ardından hayal adası Maldivler'de eşsiz bir kahvaltıyla güne başladı. İncecik kumlardan oluşan sahilde keyifli bir yürüyüşe çıkan Özlem Tunca, deniz keyfi yaptı.

Ekranların sevilen ismi Özlem Tunca’nın sunduğu Dünyayı Geziyorum her Pazar 14:30’da Kanal 7’de…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi