Genel Müdür Erkılınç’tan Yeni Yıl Mesajı

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, bir mesaj yayımlayarak basın mensuplarının yeni yılını kutladı.

Genel Müdür Erkılınç’tan Yeni Yıl Mesajı
Genel Müdür Erkılınç’tan Yeni Yıl Mesajı
GİRİŞ 02.01.2023 12:32 GÜNCELLEME 02.01.2023 12:32

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, bir mesaj yayımlayarak basın mensuplarının yeni yılını kutladı. Erkılınç 2022 yılını değerlendirdiği mesajında, “Büyüyen ailemize, bereketli ve okurlarıyla güzel haberler paylaşacağı yeni bir yıl diliyorum” ifadesini kullandı.

'BİRLİKTE ÇOK GÜÇLÜYÜZ'

Genel Müdür Erkılınç mesajında:

“Belirsizlikler ve zorluklarla dolu pandemi sürecinin ardından, yoğun gündem ve sıkı iş takvimi ile girdiğimiz 2022’yi geride bırakıyoruz. 33 bin kişinin istihdamına doğrudan katkı sağlayan Basın İlan Kurumu olarak, geride bıraktığımız yılda basın camiamıza en iyi şekilde hizmet etmek için var gücümüzle çalıştık. Bugün geldiğimiz nokta itibarıyla geriye dönüp baktığımızda, ziyadesiyle muvaffak olduğumuzu görüyor ve bunu başardığımıza inanıyorum. Yüksek motivasyon ve güçlü bir irade ortaya koyarak, kader birliği yaptığımız tüm gazete ve dergilerimize doğru bir gelecek projeksiyonu çizmek adına attığımız her adımın karşılığını aldık. Güçlü desteğinizle Türk basın tarihinde dijital dönüşümü başlatacak hamleleri gerçekleştirdik. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına girerken gazeteciliğin yükselen değeri internet haber sitelerini, taze kuvvet olarak büyük ailemizin üyesi yaptık. Bu nedenledir ki gayretlerimizin tamamının karşılık bulduğu 2022’yi kazanımlar yılı olarak adlandırıyoruz. ‘Birlikte Çok Güçlüyüz’ diyerek ortak aklı önceledik; iletişimi güçlendirip, paydaşlarımızla mesaimizi artırarak işlerimizi bereketlendirdik. Diğer taraftan teknoloji alanındaki gelişmelerin medyamızı radikal bir dönüşüme her geçen gün biraz daha zorladığını da görüyoruz. Bu sebeple Türkiye Yüzyılı’nda hedefimiz; tüm paydaşlarımızla kurumsal kapasitelerimizi artırmak, gelecek perspektifimizi yenileyerek, tüm gücümüzle yolumuza kararlı bir şekilde devam etmek olacaktır. Büyüyen ailemize, bereketli ve okurlarıyla güzel haberler paylaşacağı yeni bir yıl diliyorum. Saygılarımla.” ifadelerine yer verdi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmasını masum bulmuyorum
Kudüs şehidi Hasan Saklanan ile ilgili ilk bilgilere Haber7 ulaştı!