Nihat Nasır artık Haber7 kadrosunda

Genç ve dinamik kadrosuyla gündemin nabzını tutan, Türkiye’nin en popüler haber siteleri arasında yer alan Haber7’nin yazar kadrosu güçlenerek genişliyor...

Nihat Nasır artık Haber7 kadrosunda
Nihat Nasır artık Haber7 kadrosunda
GİRİŞ 02.01.2023 19:53 GÜNCELLEME 11.01.2023 13:51
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Gazeteci Mehmet Acet ve Hasan Öztürk’ün yanı sıra Zekeriya Say ile yazar kadrosunu güçlendiren Haber7 yazı ve yorumlarıyla gündem belirleyen bir isimle daha yollarını birleştirdi.

Araştırmacı Nihat Nasır, Haber7’nin yazar kadrosuna katıldı. Nasır bundan böyle yazılarını Haber7 okurları için kaleme alacak.

Nasır'ın makaleleri her çarşamba bu adreste yayınlanacak.

NİHAT NASIR KİMDİR?

Gazeteci, araştırmacı yazar Nihat Nasır, 3 Şubat 1962/Bingöl doğumlu. Bingöl Cumhuriyet İlkokulu, Endüstri Meslek Lisesi, Erzurum Atatürk Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu (1983) mezunu. 1986’dan itibaren Bingöl’de bir süre serbest muhasebecilik yaptı, Refah Partisi döneminde iki yıl Bingöl Belediye Başkan Yardımcılığı (1994-95) görevinde bulundu. Daha sonra Bursa’ya yerleşerek Olay gazetesi ve TV grubunda gazetecilik çalışmalarını sürdürdü. Türkiye Yazarlar Birliği üyesi. Evli ve dört çocuk babası.

Nihat Nasır’ın Akılcı Yanılgı, Ahlak İsyanı, Müslüman Saati ve Firuze Hikayeler isimli dört kitabı bulunuyor. Eserleri üniversite çevrelerinde büyük ilgi görüp yardımcı ders kitabı olarak okutuldu. Eserlerinde işlediği konularda konferanslara davet edilen Nihat Nasır, yazılarını yayımlamaya 1996’da Yeni Şafak gazetesinde başladı. Sonraki yıllarda 8 Sütun.com, Olay Kitap-Edebiyat (editör), Bursa’da Yaşam (editör), Yeni Gün gazetesi ile editörlüklerini üstlendiği Kalemberk (1999) ve Nilüfer (20004) dergilerinde yer aldı. Olay TV’de “Gönül Yolculuğu” programını hazırlayıp sundu (2008).

Güçlü kalemi ile medya camiasında geniş yankı uyandıran Nihat Nasır, yeni dönemde analiz ve tespitlerini Haber7’deki yazılarıyla okurlarımızla paylaşacak.

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 6
  • iskender 1 yıl önce Şikayet Et
    Eray Bey'i ilgiyle takip ediyorum. Rusya Ukrayna savaşının başlangıcında yaptığı değerlendirmelere o dönem pek katılmamıştım, ancak daha sonra haklı çıktığını gördüm ve kendisine ve görüşlerine olan saygım ve ilgim arttı. Haber 7 adına sevindim iki ismin gelmesine.
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasır , çok iyi oldu
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendi içimizden yapmacık değil gerçek dava adamılarına açın sayfaları şöyle,Nihat nasır bey ,Eray bey gibi, tebrikler
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Eray bey tam donanlımlı tebrikler
    Cevapla
  • Mahallenin delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Gaffar abiyide getirin tespitleri süper
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı