Anadolu Yayıncılar Derneği'nden 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı!

10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısı ile Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan Bir Kutlama Mesajı yayımladı.

Anadolu Yayıncılar Derneği'nden 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı!
Anadolu Yayıncılar Derneği'nden 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı!
GİRİŞ 10.01.2023 14:14 GÜNCELLEME 10.01.2023 14:14

10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısı ile Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan Bir Kutlama Mesajı yayımladı.

'BASININ İTİBARI BİZLER İÇİN ÖNEMLİDİR'

Sinan Burhan, "Evrensel basın meslek ilkeleri olan; kamu yararını, özel hayata saygıyı, hukukun temel ilkelerini üstün tutan bir anlayışla yapılan meslek icrası, toplumun basına duyduğu güveni daha da artacaktır. Basının itibarı bizler için önemlidir. Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medya hepimizin arzusudur, Demokrasinin sağlam temellere oturtulmasında Gazetecilerin ve dolayısı ile medyanın çok önemli bir yeri vardır." değerlendirmesinde bulundu.

MEDYA BU MİLLETİN SESİ KULAĞI

Burhan Özellikle Yerli ve Milli bir yaklaşımla görevlerini icra eden Yerel medyanın yüksek maliyetler nedeni ile elinin kolunun bağlandığını, nefes alamaz hale geldiğini vurgulayarak, Anadolu Medyasının bu milletin sesi kulağı Ülkesinin can damarı olduğunu ve desteklenmesi gerektiğini vurguladı.  

Burhan, Anadolu Medyasının bu milletin vicdanı, sesi, kulağı, Ülkesinin de can damarı olduğunu vurgulayarak, “Anadolu medyası için gerekli düzenlemelerin bir an evvel yapılması gerekir” açıklamasında bulundu.

'10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ'NÜ KUTLUYORUZ'

Gazetecilerin her türlü zorluklara rağmen görevlerini fedakârlıkla yaptıklarına işaret eden Burhan, "Her zaman haber peşinde, her türlü toplumsal olaylarda, afetlerde, savaşlarda, canlarını hiçe sayarak geçen bir yaşam biçimidir gazetecilik. Her türlü zorluklara göğüs geren çalışan gazetecileri takdir ediyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyoruz. Görevlerini yaparken hayatını kaybeden tüm basın çalışanlarını da rahmetle anıyoruz" dedi.

 

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kredi kartlarında büyük değişiklik! TCMB'nin yol haritası belli oldu
Son dakika: Bakan 'devrim niteliğinde' deyip duyurdu! Milyonları ilgilendiren hazırlık...