TRT1'in iddialı yapımı Al Sancak'tan rekor üstüne rekor! Başarıdan başarıya koşuyor

Can Emre'nin yönetmenliğinde çekimleri yapılan Bozdağ Film imzalı Al Sancak, TRT1'de yayına giren 2.bölümü ile hem reytinglerin hem sosyal medyanın zirvesine yerleşmeyi başardı.

GİRİŞ 30.01.2023 15:40 GÜNCELLEME 30.01.2023 15:40
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Senaristliğini Mehmet Bozdağ başta olmak üzere Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan üstlendiği Al Sancak dizisi zirveyi kimseye bırakmıyor. Uğur Güneş'in 'Piyade Yüzbaşı Ali Banazlı', Gülsim Ali'nin ise 'Nadia Ivanov' karakterini üstlendiği Al Sancak, gerek reytinglerin gerekse sosyal medyanın zirvesine oturdu.

TV8 MasterChef All Star’a heyecan verici transfer! Uğur Kardaş gümbür gümbür geliyorTV8 MasterChef All Star’a heyecan verici transfer! Uğur Kardaş gümbür gümbür geliyor

Güçlü prodüksiyonu, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla yayın macerasına hız kesmeden devam eden Al Sancak, #AlSancakDizisi etiketiyle sosyal medyada Türkiye gündeminde yer aldı ve reytinglerde 20+ ABC1 ve Totalde zirveye yerleşti.

TRT ortak yapımı Nefes - Yer Eksi İki için nefesler tutuldu! Sayılı günler sonra...TRT ortak yapımı Nefes - Yer Eksi İki için nefesler tutuldu! Sayılı günler sonra...

Al Sancak Dizisi Rekor Üstüne Rekor Kırdı!

‘Al Sancak’, 2. Bölümüyle Tüm Kişiler kategorisinde 7,00 reyting ve 16,35 izlenme payı, AB kategorisinde 4,77 reyting ve 13,01 izlenme payı, ABC1 kategorisinde ise 6,67 reyting ve 15,55 izlenme payı elde ederek Tüm Kişiler ve ABC1 kategorisinin en çok izlenen yapımı oldu.

Al Sancak’ta Teğmen Aras Güneri’nin Pençe Timi’ne katılması, Süleyman’ın bacağını kaybetmesi ve Yüzbaşı Ali’nin planıyla takip cihazı yerleştirilen Novak’ın hastaneden kaçışına izin verilmesi ve böylece Novak’ın bağlantılarının izlenecek olması son bölüme damgasını vurdu.

Al Sancak Dizisinin Son Bölümünde Neler Yaşandı?

Pençe Timi Komutanı Yüzbaşı Ali Banazlı, evinin garajında operasyonda öldüğünü sandığı Nadia ile karşılaştı. Nadia, Ali’nin şehit düşen arkadaşı Attila’nın katillerine ulaşmayı vaat ederek; bağlı olduğu ahtapotu yok etmek için Türk Devleti’ne çalışmayı teklif etti. Ali Yüzbaşı, Nadia’nın teklifini kabul etmekte kararsız kaldı.

Öte yandan Türkiye büyük bir terör tehdidiyle karşı karşıyadır. Mithat’ın başını çektiği ahtapot büyük ve kanlı bir eylemi gerçekleştirmenin arifesindedir. Ahtapot, kimyasal başlıklı füzeyle Türk Akımı Boru Hattı’nı imha ederek ülkede ve dünyada büyük bir kaos çıkarmayı planlıyordu. Pençe Timi, ada baskınında elde ettikleri belgelerle bu terör eyleminin bilgisine ulaşıp ahtapota engel olmak için harekete geçtiler. Süleyman, operasyonda ağır yaralanarak bacağını kaybetti. Pençe Timi ahtapotun en önemli isimlerinden Novak’ı ele geçirmeyi başardı. Novak ve Süleyman ise aynı hastanedeydi.

Tüm bunların yanı sıra devam etmekte olan füze tehdidini bertaraf etmek için Ali Yüzbaşı, Nadia’yla birlikte füzeyi aramak zorunda kaldı. Düştükleri tehlikelerden sıyrılabilecekler midir? Ali Yüzbaşı, Nadia’nın da desteğiyle füzeyi bulup adım adım yaklaşmakta olan faciayı önleyebilecek midir?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12
  • Turkoglu 1 yıl önce Şikayet Et
    suana kadar güzel, ama bildigimiz bilgiler oldugundan olsa gerek, verilenn mesaj cok güzel ne yazikki dogru her tarafimiz sarilmis
    Cevapla
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadın teröristin böyle birden dost olması hiç inandırıcı değil. Bari düşman içine sızmış bir ajan olarak başlatsaydınız. İçinde bulunduğu durumdan kurtulmak için Türk Ordusunu kullanacak ve bu da makul mu karşılanacak? Düşman da enayi ya onun aleyhte çalıştığını öğrenmesine rağmen planları değiştirmeyecek. Bu senaristler ya ortaokul piyesi yazıyor, ya da izleyicinin zekasını küçümsüyorlar. Ya da kendileri...... hadi gerisini yazmayayım.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben hiç beğenmedim.. sahneler çok abartılı...daha gerçekçi olabilir di
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    yahu bu senaristin tüm dizileri aynı, dünyanın parasıyla yapılan dizi, birazda gerçeklik olsun, tek iyi ve tartışılmaz tarafı Mehmetçiğin kısmen yaşadıkları, yoksa bozdağ beyefendi kazandıkça kazanıyor olay bu.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç değilse Kuruluş Osman dan daha iyi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı