Nasreddin Hoca’nın memleketinden keyifli görüntüler

Ekranların sempatik ismi Kürşat, Anadolu’nun cennet köşelerini gezmeye devam ediyor. Gündüz Gece bu hafta Nasreddin Hoca’nın memleketi Akşehir’den evlere konuk olacak.

Nasreddin Hoca’nın memleketinden keyifli görüntüler
Nasreddin Hoca’nın memleketinden keyifli görüntüler
GİRİŞ 16.06.2023 16:02 GÜNCELLEME 16.06.2023 16:02

Türkiye’nin gizli kalmış köşeleri, Doğu’dan Batı’ya ülkenin her bölgesinden ilginç gelenekler ve birbirinden lezzetli yöresel yemekler sevilen türkücü Kürşat’ın sunumuyla Gündüz Gece’de izleyici karşısına çıkıyor. Gündüz Gece ekibi bu hafta Konya Akşehir’den renkli görüntülerle ekrandaki yerini alacak. Gündüz Gece ekibi Akşehir’de ilk olarak Gülmece Parkı’na gitti. Nasreddin Hoca’nın meşhur fıkralarını simgeleyen heykellerin sergilendiği parkı dolaşan Kürşat, hiç ummadığı biriyle karşılaştı. Parktan sonra Nasreddin Hoca’nın mezarını ziyaret eden Kürşat, Hoca’nın Türk toplumu için önemini dinlerken dünyanın merkezini izleyicileri için görüntüledi.

Gündüz Gece ekibi daha sonra Akşehirli teyzelerle birlikte oklavayı eline alıp kaymaklı baklava yaptı. Hoş sohbetler ve türküler eşliğinde hazırlanan baklavayı tadan Kürşat, Akşehir’deki gündelik hayata tanıklık etti.

Anadolu kültürünü gerçek tanıklarından dinlemek isteyenlerin buluştuğu ‘Gündüz Gece’ her Cumartesi 11:30’da Kanal 7’de…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 bir rekoru daha kırdı!
Yıldızların altında tarihi yolculuk