Kendi Düşen Ağlamaz'a damga vuran transfer! Seçimini ikinci defa TRT1'den yana yaptı

En son TRT1'in 'Kara Tahta' projesinde rol aldığı 'Türkan' karakteriyle adından söz ettiren Derya Artemel, bu sefer Kendi Düşen Ağlamaz'la sözleşme imzaladı.

Kendi Düşen Ağlamaz'a damga vuran transfer! Seçimini ikinci defa TRT1'den yana yaptı
Kendi Düşen Ağlamaz'a damga vuran transfer! Seçimini ikinci defa TRT1'den yana yaptı
GİRİŞ 17.07.2023 14:21 GÜNCELLEME 17.07.2023 14:21

Televizyon ekranlarında birbirinden iddialı yapımlarda oyunculuk performansı sergileme fırsatı yakalayan Derya Artemel'in yeni adresi belli oldu. Oyunculuk hayatına ilk adımı 2003 - 2004 yılları arasında yayınlanan Zerda dizisiyle atan Derya Artemel, verdiği aranın ardından sürpriz projeyle ekranlara dönüyor.

TRT1’den 15 Temmuz’a özel Yirmisekiz filmi geliyor! Darbe girişimine ışık tutacakTRT1’den 15 Temmuz’a özel Yirmisekiz filmi geliyor! Darbe girişimine ışık tutacak

Son olarak Kara Tahta'yla adından söz ettiren Derya Artemel, tercihini 2.kere TRT1'den yana kullanarak Kendi Düşen Ağlamaz'la anlaşma sağladı. İnci Balabanoğlu Ahıska'nın yönettiği ve Gülbike Sonay Üte ile Tuna Kıygı'nın yazdığı Kendi Düşen Ağlamaz'da Derya Artemel'in hangi rolü üstleneceği netlik kazandı.

Dönence 3.bölüm fragmanı: ‘Bu yaptığımız konuşma ikimizin arasında kalacak!’Dönence 3.bölüm fragmanı: ‘Bu yaptığımız konuşma ikimizin arasında kalacak!’

Bilindiği üzere deneyimli oyuncu Derya Artemel mesleki kariyerinde Aliye, Bitmeyen Şarkı, Kırgın Çiçekler, Aşk ve Mavi, Çocukluk gibi projelerde de boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fatih Portakal'dan CHP'li isme sert sözler: 'Gerçekten hiç utanma yok'
Okullar yarın tatil mi? Açıklama geldi...