Dönence 3.bölüm fragmanı: ‘Bu yaptığımız konuşma ikimizin arasında kalacak!’

Dönence 3.bölüm fragmanında Miro’nun tutum ve davranışlarından son derece rahatsızlık duyan Gece tepkisini açıkça dile getirir. Dönence yeni bölüm fragmanında Gündüz ile Özgür arasındaki yakınlık seviyesi giderek artar ve içleri ısıtan dakikalar yaşanır.

GİRİŞ 13.07.2023 09:27 GÜNCELLEME 13.07.2023 13:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dönence 3.bölüm fragmanında Gece, Özgür'e Miro’yla kavga etme sebebini öğrenmeye çalışsa da yanıt alamaz. Gocunacak hiçbir şeyi olmadığının altını çizen Miro, şayet kendisinin olmaması durumun kızın öleceğini ifade eder. Dönence’de sabrı taşan Miro, ‘Git o herife pansuman yap hadi!’ diyerek Gece’ye isyan bayraklarını kaldırır.

TRT1’den 15 Temmuz’a özel Yirmisekiz filmi geliyor! Darbe girişimine ışık tutacakTRT1’den 15 Temmuz’a özel Yirmisekiz filmi geliyor! Darbe girişimine ışık tutacak

Dönence’nin gelecek hafta yayına girecek yeni bölümünde Miro’nun tavırları karşısında sessizliğini bozan Gece ise kendisinden soğuduğu gerçeğini yüzüne tokat gibi çarpar. Gülce’nin ‘Sayıları anlayabiliyorum ama insanları anlayamıyorum’ çıkışı izleyenlerin tüm dikkatini üstüne çeker.

Öte yandan Gülce’yi karşısına alan Gece’nin, ‘Bu yaptığımız konuşma kesinlikle ikimizin arasında kalacak. Annemler asla öğrenmeyecek’ çıkışı damgasını vurur.

Serdar Gözelekli’nin yönettiği, Ebru Hacıoğlu, İbrahim Güler ve Melek Ordu’nun yazdığı D Media imzalı Dönence 3.bölümüyle tarihinde saat 20:00’da Kanal D’de seyircisiyle buluşacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Vatandaş 9 ay önce Şikayet Et
    Ne saçma sapan film .Ya yapmayın dizi ,filim yapmayın yeter vallahide billahide yeter yönetmenler senaristler oyuncular Huuuuuu size sesleniyorum Emekli olun yada ülkeyi terk edin yeterki yapmayın bizede gözükmeyin
    Cevapla
  • huzur 9 ay önce Şikayet Et
    aile düzenini bozacak ne kadar film varsa hepsi özel kanallarda,maşallah
    Cevapla
  • Ustun Recep 9 ay önce Şikayet Et
    Abuk sabuk, saçma sapan dizilere ve bunlara harcanan milyarlar. Vah ki vah ülkeme.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Miçotakis: Türkiye ile ilişkilerde olumlu atmosfer devam ediyor
İsrail'den yeni Refah duyurusu! Çok sayıda şehit var! Hamas ve İslami Cihad'dan açıklama