Teşkilat'ta 4.sezon öncesi şoke eden ayrılık! Başroldeki isimden duygusal veda

4.sezon için geri sayım başlarken Teşkilat dizisinde izleyenlerin kolay kolay unutamayacağı bir ayrılık gerçekleşecek.

Teşkilat'ta 4.sezon öncesi şoke eden ayrılık! Başroldeki isimden duygusal veda
Teşkilat'ta 4.sezon öncesi şoke eden ayrılık! Başroldeki isimden duygusal veda
GİRİŞ 06.08.2023 11:11 GÜNCELLEME 06.08.2023 11:11
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Dolu dolu geçen üç sezonun ardından dördüncü sezonuyla macerasına kaldığı yerden devam edecek olan Teşkilat'ta hafızalardan silinmeyecek bir veda yaşanacak. Teşkilat dizisinin yayın hayatına başladığı ilk günden beri ‘Zehra Balaban’ karakteriyle seyirciye aksiyon yüklü dakikalar yaşatan Deniz Baysal yollarını ayırıyor.

Güldür Güldür Show oyuncusundan çok konuşulacak proje! C Takımı filmiyle el sıkıştıGüldür Güldür Show oyuncusundan çok konuşulacak proje! C Takımı filmiyle el sıkıştı

Karşılıklı anlaşarak ayrılma kararı aldığı öğrenilen Deniz Baysal'dan seyirciye duygu yüklü bir veda mesajı geldi. Bilindiği üzere Deniz Baysal, Söz, Fazilet Hanım ve Kızları, Kaçak Gelinler, Sevda Kuşun Kanadında, Bitmeyen Şarkı gibi yapımlarda da boy göstermişti.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla Teşkilat dizisindeki hikayesinin sona erdiğini takipçileriyle paylaşan Deniz Baysal, “Benim için kolay değil… Nasıl kısa yazabilirim anlatabilirim bilmiyorum ama bir yolun daha sonuna geldik… Benim için unutulmayacak, tadı ne olursa olsun damağımda kalacak bir proje oldu Teşkilat… bu yolculukta 3 sezonda emeği geçen tüm canım ekip arkadaşlarım; her birinizi çok seviyorum.

Bir kusurum olduysa affola… Benim için bitmiş olsa da her daim yanınızdayım… Unutulmaz anılar yaşadık hep birlikte… Ne mutlu bana yolunuz her zaman açık olsun… Ve siz kıymetli izleyicilerimiz…. 3 sezon boyunca verdiğiniz her destek, yaptığınız her eleştiri için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Nasıl veda edebileceğimi bile düşünmemiştim açıkçası… Teşkilat’tan bir Zehra Balaban geçti… Ağlamıyorum gözüme Hançer kaçtı…” şeklinde ifadelere yer verdi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 20
  • Aydın 8 ay önce Şikayet Et
    Başkanın kızı Zehra dan daha başarılı olurdu
    Cevapla
  • Veda 8 ay önce Şikayet Et
    Çok İsabetli bir karar olmuş. Dizideki en başarısız oyuncu idi Başkanı ile beraber. Kesinlikle bu tür dizilerin oyuncuları değilsiniz. Deniz hnm .
    Cevapla
  • Dr. Teknik 8 ay önce Şikayet Et
    Demek ki yeni dizisi Hançer...
    Cevapla
  • antep27 8 ay önce Şikayet Et
    bence filmleri birleştirsinler , alsancak ekibi özel emirle teşkilat ekibi ile birleşsin . mit,askeriye,resmi birinlerin, bir,iri,diri olgusu işlenir. birde tim1 tim2 diye terörün şehir ve dağ yapılanmasını konu alır.
    Cevapla
  • Hakkı hoca 8 ay önce Şikayet Et
    Zehra'nın 1 evlilik, 1 sevgili, 1 nişan yapması Türk milletinin ahlakına ters geldiği için şimdi Ömer'in daha öncesi, Zehrası bitti. Şimdi Zehradan sonrası başlıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...