C Takımı filminin oyuncu kadrosu tamamlandı! Bomba isimler geri döndü

Yapımcılığını Vahdet Erdoğan’ın üstlendiği komedi filmi C Takımı’nın cast çalışmaları tamamlandı. Oyuncu kadrosunda oynadığı yapımlara damga vuran dikkat çeken isimler yer aldı.

C Takımı filminin oyuncu kadrosu tamamlandı! Bomba isimler geri döndü
C Takımı filminin oyuncu kadrosu tamamlandı! Bomba isimler geri döndü
GİRİŞ 07.08.2023 10:01 GÜNCELLEME 07.08.2023 10:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

7 Ağustos’ta çekimlerine başlanacak C Takımı’nda, 90’lı yıllarda lisede arkadaş olan bir grubun 30 yıl sonra yaşadığı olaylar zinciri komik bir dille anlatılıyor.



Genel hikayesini Vahdet Erdoğan’ın yazdığı, senaryosunu Barış Başar’ın kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda Bora Onur oturuyor.

Filmin başrollerinde Murat Akkoyunlu, Toygan Avanoğlu, Sera Tokdemir, Barış Başar, Hakan Bulut, Ömer Kurt ve Turgay Tanülkü yer alıyor.

Teşkilat'ta 4.sezon öncesi unutulmayacak veda! Başrol oyuncusundan duygulandıran vedaTeşkilat'ta 4.sezon öncesi unutulmayacak veda! Başrol oyuncusundan duygulandıran veda

Abdül Süsler, Billur Yılmaz, Emir Sefa Yıldırım,  Dilara Üçüncüoğlu,  Mustafa Şahin, Yonca Başak Kurum ve Yasemin Sümer’in de oyuncu kadrosunda yer aldığı filmde; Altan Erkekli, Alper Saldıran, Faruk Sofuoğlu, Dost Elver  ve aynı zamanda filmin müziklerini yapan Çağatay Akman konuk oyuncu olarak yer alıyor. 



Kısa aralıklarla çektiği filmlerle sinema sektörüne hareket getiren Vahdet Erdoğan, “İlk filmimiz Nasipse Olur’u Sinop’ta çekmiştik. Gişedeki başarısını dijitalde de yakaladı. Televizyonda yayınlandığı her seferinde rating sıralamasında birinci oldu. İkinci filmimiz Sil Baştan Kaynanam’ı Sivas’ta çektik. Kasım ayında vizyondaydı şuanda bu filmimiz için de dijital platformlarla görüşmelerimiz devam ediyor. Üçüncü filmimiz C Takımı için  İstanbul’dayız. 90’lı yıllarda lisede tanışan bir arkadaş grubunun 30 yıl sonra yaşadığı olaylar çok eğlenceli. Hem 90’lı yılları, hem de günümüzü göreceğimiz filmde; komedi, nostalji, hüzün bir arada olacak.”

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Aligato 9 ay önce Şikayet Et
    Bu ülkede tek komedyen kemal dede eline kimse su dökemez
    Cevapla
  • Kim tutar 9 ay önce Şikayet Et
    Komedyen diye ne kadar itici sinir bozucu Hatta mide bulandırıcı insan varsa karşımıza koyuyorlar jön olamayan tipi bozuk insanlar mı komedyen olur Bir tane de kaliteli komedyen çıksa ya hiç hoş değil bu adam
    Cevapla
  • dedeoğlu 9 ay önce Şikayet Et
    Valla biz gayet memnun olduk, hepside rollerinin hakkını verebilecek yetenekte ve uyumlu bir kadro olmuş. Toplum olarak Aksiyondan ziyade Gülmeye gülümsemeye ihtiyacımız var. Bu kadro bu işi yapabilir ve bizi mutlu edebilir..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'li restoran zincirleri KFC ve Pizza Hut'ın satışları düştü
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı!