Arka Sokaklar'ın yeni doktoru sosyal medyayı salladı! Balamir Eren geliyor

Her sezon olduğu gibi bu sezonda da tutkunlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Arka Sokaklar dizisine Masumlar Apartmanı’nın sevilen ismi Balamir Emren dahil edildi.

Arka Sokaklar'ın yeni doktoru sosyal medyayı salladı! Balamir Eren geliyor
Arka Sokaklar'ın yeni doktoru sosyal medyayı salladı! Balamir Eren geliyor
GİRİŞ 27.09.2023 15:25 GÜNCELLEME 27.09.2023 15:25

Yayınlandığı döneme damgasını vuran ve duygusal sahneleriyle yürekleri paramparça eden Masumlar Apartmanı dizisinin başarılı oyuncusu ekranlara dönüyor. Üstlendiği ‘Kemal’ karakteriyle yıldızı parlayan Balamir Emren, yayın hayatına tam gaz devam eden Arka Sokaklar’la anlaşma sağladı.

Teşkilat 4.sezon öncesi Muhteşem Yüzyıl'dan sürpriz transfer! Bomba uzmanı...Teşkilat 4.sezon öncesi Muhteşem Yüzyıl'dan sürpriz transfer! Bomba uzmanı...

Masumlar Apartmanı’nın yanı sıra Mucize Doktor ve Dolunay gibi projelerde boy gösteren, son olarak TV8’de birkaç ay önce final yapan Tuzak dizisiyle kameralar karşısına geçen Balamir Emren’in Arka Sokaklar’daki rolü belli oldu. Oyunculuk kariyerine ilk adımı Akasya Durağı dizisiyle atan Balamir Emren, rol aldığı ‘Mert Yılmaz’ karakteriyle geniş bir kesim tarafından keşfedilen Arka Sokaklar’da karakteriyle ekranların tozunu atmaya hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail Savunma Bakanı, karşılıklı esir takası mutabakat taslağını destekledi iddiası
Türkiye’nin en kalabalık ilçeleri açıklandı