Başkent Kulisi bu hafta, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yı konuk ediyor

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu, siyaset dünyasındaki önemli gelişmelerin yer aldığı Başkent Kulisi programının bu haftaki konuğu Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı oluyor.

Başkent Kulisi bu hafta, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yı konuk ediyor
Başkent Kulisi bu hafta, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yı konuk ediyor
GİRİŞ 03.11.2023 17:36 GÜNCELLEME 03.11.2023 19:12

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünü yaptığı Başkent Kulisi, Ankara kulislerinin nabzını tutarak yaşanan gelişmeleri, siyasetin gündemini siyasi isimler ve alanında uzman konuklarıyla birlikte enine boyuna masaya yatırıyor.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın konuk olduğu Başkent Kulisi programında
 bu hafta "Tarım ürünlerinin ekonomiye katkısı nedir? Ürünlerin ihracat ve ithalatında ne durumdayız? Meyve sebze fiyatlarındaki artışı frenlemek için ne tür tedbirler alınıyor? Gıda fiyatlarını dengelemek adına Yerinde Tarım vb. uygulamaları hayata geçirilecek mi? Kendi tohumumuzu üretebiliyor muyuz? Bu konudaki durumumuz nedir? Kuraklık riski var mı? Türkiye olarak bu seneki durumumuz nedir? İstanbul'da su kesintileri ihtimali var mı? Kontrolsüz tarım ilacı kullanımı söz konusu mu? Bu konularda gerekli denetimler yapılabiliyor mu? Orman yangınlarında bu sene başarılı bir dönem geçirdik. Bu konuda önümüzdeki yıllara daha güvenli şekilde bakabilir miyiz?" sorularına yanıt aranacak ve siyasetin gündemindeki öne çıkan diğer başlıklar ele alınacak.

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülke gündeminin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi her Pazar 11:45'te Kanal 7 ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş gözünü ABB logosundaki camiye dikti
Türkiye manşetlerden inmiyor! Avrupalılar elendi, Türkler yapacak