Daha proje başlamadan yolları resmen ayırdı! Onur Seyit Yaran'dan beklenmedik karar

Geçtiğimiz haftalarda Star TV'de yayınlanacak Saplantı'yla el sıkışan Onur Seyit Yaran, daha proje başlamadan ayrılık kararı almasıyla medya gündemine oturdu.

Daha proje başlamadan yolları resmen ayırdı! Onur Seyit Yaran'dan beklenmedik karar
Daha proje başlamadan yolları resmen ayırdı! Onur Seyit Yaran'dan beklenmedik karar
GİRİŞ 12.11.2023 17:05 GÜNCELLEME 12.11.2023 17:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ekranların sevilen oyuncusu Onur Seyit Yaran bilindiği üzere başrolünü üstlendiği Kardeşlerim dizisindeki hikayesi biter bitmez Saplantı dizisiyle anlaşma sağlamıştı. Ancak beklenmedik bir gelişme meydana geldi ve Onur Seyit Yaran'ın daha yayın hayatına başlamadan projeden ayrılık kararı aldığı öğrenildi.

Sağlık sorunları yüzünden ayrılmıştı! Yargı'dan giden Mehmet Ak'ın yeni adresi şaşırttıSağlık sorunları yüzünden ayrılmıştı! Yargı'dan giden Mehmet Ak'ın yeni adresi şaşırttı

Onur Seyit Yaran'ın projeden çekilmesinin sebebinin ise çekim sürecinin uzamasından kaynaklı olduğunun bilgisine ulaşıldı. Öte yandan Star TV ekran macerasına atılacak olan Saplantı'nın yönetmenlik koltuğunda oturacak isimde de değişikliğe gidildi ve yeni yönetmenin Hilal Saral olduğu bilgisi paylaşıldı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Kardeşlerim Onur 5 ay önce Şikayet Et
    Bu ayrılık kimseye yaramadı. Kardeşlerimden ayrılınca dizi reytinglerde iyice gerilede. Sadece toplamda ikinci. AB ve ABC'de 7-8 sıralara geriledi. Sezon sonunu göremeyebilir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti yerel seçimlerde neden oy kaybetti? İşte en çok verilen cevap
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı