Akıllardan hiç çıkmayacak sahne! Ateş Kuşları 30.bölüm fragmanında duygusal kavuşma

Heyecanın ardı arkasının kesilmediği Ateş Kuşları 30.bölüm fragmanında Ali ve Mercan’ın kavuşması damga vururken Gülayşe’nin ise Ateş Kuşları’nı affetmesi duygu dolu anlara sahne olur.

GİRİŞ 12.11.2023 15:12 GÜNCELLEME 12.11.2023 15:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Zengin kadrosu ve güçlü konusuyla ekranları kasıp kavuran Ateş Kuşları 30.bölümüyle 10 Kasım Cuma tarihinde saat 20.00’de ATV'de yayına girecek. Ateş Kuşları’nda bu hafta Gülayşe, kardeşlerini affeder ancak kavuşmaları Mercan’ın tutuklanmasıyla bölünür. Öte yandan Ali, geçmişinde hiç beklemediği sürprizlerle karşılaşır.

Yerini başkalarına kaptırmıyor! Kuruluş Osman reyting sonuçlarında yine şaşırttıYerini başkalarına kaptırmıyor! Kuruluş Osman reyting sonuçlarında yine şaşırttı

ALİ’Yİ ŞOKE EDEN GERÇEK!

Barbaros, bencillik abidesi Ragıp’ı kaçmak için yaptığı tüm oyunlara rağmen bulur. Ancak tam Ali sonunda kimliğine kavuşacak derken hiç beklemediği bir şey öğrenir: Bir kız kardeşi vardır! Ali’nin kimliğine kavuşması için Ragıp’ın tek şartı onu bulmasıdır!

Daha proje başlamadan yolları resmen ayırdı! Onur Seyit Yaran'dan beklenmedik kararDaha proje başlamadan yolları resmen ayırdı! Onur Seyit Yaran'dan beklenmedik karar

BARBAROS KOMİSER GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Artık Çatal tehlike arz etmediği için Barbaros soluğu emniyette alır ve rozetini geri ister. Çünkü artık yeni bir hedefi var: Ateş Kuşlarının köklerini bulmak! Peki polisliğe geri dönebilecek mi?

ALTI KÖKSÜZ YENİDEN BİR ARADA!

İnsanın canını en çok sevdiği yakar ama sevdiğinden uzak kalmak daha da burkar yüreğini. Gülayşe daha fazla karşı koyamaz ve canından fazla sevdiği Ateş Kuşları’nı affeder. Ancak 25 yıl sonraki 6 Köksüz’ün büyük kavuşması Mercan’ın tutuklanmasıyla bölünür! Mercan neden tutuklandı?

ALİ, MERCAN’A EVLENME TEKLİFİ EDİYOR!

Peki Ali bu ayrılığa izin verir mi? Vermez. Hatta nezarete girmenin bir yolunu bulur ve Mercan’a dillere destan bir evlilik teklifi yapar! Yıllardır bekleyişleri sonunda meyvesini veriyor mu? Yoksa Nazmiye’nin gölgesi bu kavuşmanın da mı üzerine düşecek?

ZIPKIN VE SARE ARASINDA NELER YAŞANACAK?

Zıpkın’ın yüreğinin dilini çözmesi epey vakit alıyor. Peki Sare, Zıpkın’ın bu herkese mavi boncuk dağıtan tavrını fark ettiğinde ne yapacak? Aşkına sahip çıkmayan bu adama sırtını dönecek mi? Yoksa Zıpkın defteri kapanacak mı?

BARBAROS’UN GÜLAYŞE’YE SÜRPRİZİ!

Yemeğe gidecekleri akşam ablası tutuklanınca Gülayşe dışarı çıkmak istemez. Barbar ise bu kıza verdiği sözü tutmaya kararlıdır. Barbar nasıl bir çözüm bulacak? Peki bu tatlı hallerine ne zaman bir ad koyacaklar?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Doğrucu Davut 6 ay önce Şikayet Et
    Yanlış anlaşılmasında merak ettiğim için soruyorum, gerçekten bu diziyi seyreden var mı?
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 6 ay önce Şikayet Et
    Ben Alpaslan büyük Selçukluyu seyrediyordum şimdide Kudüs fatihi Selahaddin Eyyübiyi seyredeceğim selamiciğim.
    Cevapla
  • selami 6 ay önce Şikayet Et
    yanlis anlamada, merak ettigim icin soruyorum, sen hangi diziyi izliyorsun ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze için üniversite hocaları da ayaklandı
Şampiyonluk kupası derbiye gelecek mi?