Yerini başkalarına kaptırmıyor! Kuruluş Osman reyting sonuçlarında yine şaşırttı

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman, ATV ekranlarındaki 135.bölümüyle reytinglerin ve sosyal medyanın zirvesinde #KuruluşOsman etiketiyle yer aldı.

GİRİŞ 12.11.2023 09:19 GÜNCELLEME 12.11.2023 09:19
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 135.bölümüyle Tüm Kişiler kategorisinde 7,12 reyting, 19,98 izlenme payı, AB kategorisinde 5,73 reyting, 16,12 izlenme payı ve 20+ABC1 kategorisinde 7,56 reyting, 19,50 izlenme payı elde etti. Dizi, Total ve ABC1 kategorilerinin en çok izlenen yapımı olurken, AB grubunun ise en çok izlenen dizisi oldu.

Akıllardan hiç çıkmayacak sahne! Ateş Kuşları 30.bölüm fragmanında duygusal kavuşmaAkıllardan hiç çıkmayacak sahne! Ateş Kuşları 30.bölüm fragmanında duygusal kavuşma

Kuruluş Osman’ın 135. bölümünde Osman Bey’in Moğollarla girdiği cendere bölüme damga vurdu.

Kuruluş Osman’ın 135. Bölümünde Hz. Yunus Emre; Osman Bey ve alplarına Hz. Ukkaşe ve kul hakkım hakkında rivayeti anlatarak adalet konusunda önemli bir ders verdi. Bala Hatun, Fatma Hatun’dan Alaeddin ve Gonca arasındaki meseleyi öğrendi. Bala Hatun, bunun bir tuzak olabileceğini düşündü ve Söğüt’te Gonca Hatun’un kendisine getirdiği hediyeleri kabul etti.

Sağlık sorunları yüzünden ayrılmıştı! Yargı'dan giden Mehmet Ak'ın yeni adresi şaşırttıSağlık sorunları yüzünden ayrılmıştı! Yargı'dan giden Mehmet Ak'ın yeni adresi şaşırttı

Öte yandan Üstat Gera ve Vasilis dur durak bilmedi ve ilk hedefi olan Söğüt’ü kana bulama planları yaptı. Üstat Gera’nın adamları, Haçlılar, Osman Bey’e ve ahalisine zarar vermek için Söğüt’e tüccar kılığında girerek baskın verdi. O sırada Söğüt halkına yemek dağıtan Bala Hatun, Alaeddin Bey ve Gonca Hatun var gücüyle Söğüt’ü savundu.

Daha proje başlamadan yolları resmen ayırdı! Onur Seyit Yaran'dan beklenmedik kararDaha proje başlamadan yolları resmen ayırdı! Onur Seyit Yaran'dan beklenmedik karar

Alaeddin Bey, hasta ve yorgun düşen annesi Bala Hatun’u cenk alanından uzaklaştırmak istedi ancak Bala Hatun, “Söğüt bana emanettir oğlum! Söğüt’ü yakmaya kalkan kim varsa küllerini savurduk! Yine yaparız Allah’ın izniyle!” diyerek Haçlılarla savaştı. Moğol’a vergileri vermeye giden Osman Bey, ummadığı bir durumla karşılaştı. Moğol Komutanı altınları aldı ancak Osman Bey’i göndermeye niyeti yoktu.

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği dizi, atv ekranında çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam edecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13
  • ahmet 5 ay önce Şikayet Et
    Yunus Emre'nin gelmesi Osmana büyük seyirci kazandırdı. sadece Yunus Emre sahneleri için Osman seyreden pek çok kişi var..
    Cevapla
  • polat 5 ay önce Şikayet Et
    10 kişi ile kale feth ediyorlar. Osman Beyin arkasında toplam 5 atlı var. Osmanlı imparatorluğu böylemi kuruldu. Oyuncak kaleler. Tarihimize yazık.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Beğenen hiç kimseyi görmedim ama bu site beğeniyor, o kıyafetlere, o masraflara yazık emin olun, ne İslamla ne Osmanlı ile alakası olmayan bir dizi, sadece Osmanlıyı yanlış tanıtmak amacıyla için çekilmiş gibi
    Cevapla
  • MuhammedAli 5 ay önce Şikayet Et
    Cuma günü oynasin da görelim reyting kimde yali capkini mi yoksa osman mi
    Cevapla
  • Vatan 5 ay önce Şikayet Et
    Kurulusun rekor kirmasinin tek sebebi, Selcuklu Sultan Meliksah, ve Selcuklu Sultan alpaslanin bitmesidir, Payitaht AbdulHamidHan dizileridir! Bitirenler Turkluk adina buyuk ayip etmistir!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza
Dikkat çeken rakamlar! Ülke ülke kişi başına düşen araç sayısı belli oldu