Sağlık sorunları yüzünden ayrılmıştı! Yargı'dan giden Mehmet Ak'ın yeni adresi şaşırttı

Yaşadığı sağlık problemlerini gerekçe göstererek kendi isteğiyle Yargı dizisine elveda diyen Mehmet Yılmaz Ak'ın yeni adresi izleyenleri şaşkına çevirdi.

Sağlık sorunları yüzünden ayrılmıştı! Yargı'dan giden Mehmet Ak'ın yeni adresi şaşırttı
Sağlık sorunları yüzünden ayrılmıştı! Yargı'dan giden Mehmet Ak'ın yeni adresi şaşırttı
GİRİŞ 09.11.2023 09:19 GÜNCELLEME 09.11.2023 09:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sağlık sorunları yüzünden rol aldığı Yargı dizisine erken veda etmek durumunda kalan Mehmet Yılmaz Ak, sürpriz bir projeyle ekranlara dönüyor. Bir süredir herhangi bir projede görünmeyen Mehmet Yılmaz Ak, yakında Show TV'de yayın hayatına merhaba diyecek Bahardan Önce'yle el sıkıştı.

Ortalık bu kez fena karışıyor! Kuruluş Osman 135.bölüm 2.fragmanında flaş gelişmeOrtalık bu kez fena karışıyor! Kuruluş Osman 135.bölüm 2.fragmanında flaş gelişme

Oyunculuk kariyerinde Ramo, Halka, Çukur, İçerde, Yalan Dünya ve Ben de Özledim gibi yapımlarda boy gösteren Mehmet Yılmaz Ak'ın Bahardan Önce dizisinde hangi isimle başrolü paylaşacağı belli oldu. Son olarak Yargı'da üstlendiği Türkiye Cumhuriyeti Savcısı Pars Seçkin karakteriyle izleyenlerin gönlünde taht kuran Mehmet yılmaz Ak, Bahardan Önce dizisinde Demat Evgar'la kameralar karşısına geçecek.

İlk görüntüler nefes kesti! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi fırtınası sert esecekİlk görüntüler nefes kesti! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi fırtınası sert esecek

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Doğu-Batı 5 ay önce Şikayet Et
    Yine dizi film furyası başladı. Biri bitiyor biri çıkıyor. Tutunamayan üç günde final yapıyor. Yazık bu kadar masrafa.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Rolünü efsaneleştirdi.tebrikler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...