Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, Başkent Kulisi'nde

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu Başkent Kulisi'nin bu haftaki konuğu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki olacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, Başkent Kulisi'nde
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, Başkent Kulisi'nde
GİRİŞ 24.11.2023 17:27 GÜNCELLEME 24.11.2023 17:27
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu Başkent Kulisi siyaset dünyasındaki önemli gelişmeleri ekrana taşımaya devam ediyor. Başkent Kulisi programının bu haftaki konuğu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki olacak.

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünü yaptığı Başkent Kulisi, Ankara kulislerinin nabzını tutarak yaşanan gelişmeleri, siyasetin gündemini siyasi isimler ve alanında uzman konuklarıyla birlikte enine boyuna masaya yatırıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin konuk olduğu Başkent Kulisi programında bu hafta "6 Şubat depreminin yaraları ne kadar sarılabildi? Depremzedeler için yapılan konutlar ne durumda? İnşaat sektöründe canlanma ne zaman başlar? Meclis'ten çıkan kentsel dönüşüm yasası nasıl uygulanacak? Deprem bölgesindeki orta hasarlı binaların durumu ne olacak?" sorularına yanıt aranacak ve siyasetin gündemindeki öne çıkan diğer başlıklar ele alınacak.

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülke gündeminin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi her Pazar 11:45'te Kanal 7 ekranlarında…

Kanal7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Güneş 5 ay önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım İST Kartal Orhantepe MH Zeytinlik CD Itır SK da 4 yıl oldu binamız yıkıldı RANT peşinde olan kişinin yüzünden anlaşma sağlanamadı YARISI bizden kampanyaya baş vurduk sizlerden acil çözüm istiyoruz 50 yıllık binada kirada oturuyorum kiramı ödemekte zorlanıyorum Saygılar
    Cevapla
  • Emekli mühendis 5 ay önce Şikayet Et
    Kıyıda köşede en az 1-1,5 milyon lira hazır paranız yoksa kesinlikle kentsel dönüşüm denen maceraya atılmayın. oturun kendi evinizde ölmeyi tercih edin. Yoksa iyi-kötü elinizdekinden olursunuz.
    Cevapla
  • emruk 5 ay önce Şikayet Et
    ilk evim arsa projeleri ne oldu.. sorar mısınız bakanımıza...
    Cevapla
  • Flame 5 ay önce Şikayet Et
    Kensel dönüşüm adı altında istanbul bahçelievlerde 120 dairelik sitemiz yıkılalı 3yıl oluyor 3/2 miş yüzde 51 miş hepsi hikaye iş yaptırmaya gelince mütehitler yüzde yüz mütabakat istiyor. Bu mümkün olmadığı için evleri yaptıramıyoruz. İyi kötü bir evimiz vardı ondan da olduk. Umarım bakanımız bununla ilgili bir çözüm sunar
    Cevapla
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    ilk evim arsa hakkinda tek kelime edecekmi bakalim? malum devlet sirri oldu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?